OVO SU JEZIVE REČI MUŠKARCA KOJI JE UBIO SUPRUGU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Rođaka pričala sa njim DAN PRED HOROR
Ubica Milan K., Foto: Društvene mreže

jezivo

OVO SU JEZIVE REČI MUŠKARCA KOJI JE UBIO SUPRUGU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Rođaka pričala sa njim DAN PRED HOROR

Kako rođaka ubice navodi sa ubijenom Gordanom nije bila u kontaktu duži period

Objavljeno:

Na groblju u Boleču sahranjeni su danas Milan K. (65) i njegov supruga Gordana (59), dva dana nakon porodične tragedije. Kako navodi rođaka nesrećnog para Z. J, još ne može da shvati zašto je Milan ubio suprugu, a potom izvršio samoubistvo.

Prema rečima rođake, ona se sa Milanom čula dan pre tragedije, piše Nova.rs.

- Čuli smo se u nedelju, pitao me je kako sam jer sam bolesna. Sve je delovalo normalno. Kada sam ga pitala kako su oni, kako mu je otac, rekao mi je da je sve kako treba da bude i da su svi na nogama. Shvatila sam to kao da su dobro. Međutim, u ponedeljak, par sati pre nesreće ponovo me je zvao. Njemu je rođendan 3. septembra, a tada je trebalo da dobije i penziju. Ja ga pitam kako se oseća zbog toga, a on mi je samo rekao "ma, penzija mi neće ni trebati". Pitala sam ga što, a on je samo zaćutao - kaže potresena žena.

Kako dodaje, sa ubijenom Gordanom nije bila u kontaktu duži period, ali ne može da poveruje da ju je Milan ubio.

Ubica Milan K.
Ubica Milan K.foto: Društvene mreže

- Ne postoji razlog zašto je to uradio, ma šta da je. Unesrećio je starog i bolesnog oca, i sina pred kojim je život. Ne mogu da verujem, zaista. Ma nije se požalio ni na šta, kad god sam pitala za Gocu, rekao je da je sve kako treba da bude - priseća se sagovornica.

Kako dodaje, Milan je iz sela Rebić, kod Korenice, a u Srbiju je došao tokom rata.

- Sve je to ostavilo posledice na nas, ali on zaista nije delovao kao da može tako nešto počiniti. Pa pitajte komšije, niko nema loše reči za njih. Bili su borci, tuga - zaključuje naša sagovornica.

Milan je tokom proteklih meseci ostavljao tužne poruke na svom Fejsbuk profilu, a one su nakon zločina, nažalost, dobile na značaju.

"Razboli se čovek, raspadne se porodica", "Kako lako sve ode", "Ko živ, ko mrtav, ja ću definitivno umreti sam. Kakav put, takva i zadnja stanica", pisao je Milan.

Podsećamo, Milan K. je prvog avgusta ove godine, ubio suprugu Gordanu K. jednim hicem u glavu, pa pucao sebi u glavu iz lovačke puške koju je imao u legalnom posedu.

Pored tela supružnika koja su bila ispred porodične kuće, nađen je pištolj, nož i lovačka puška, koje je poslato na veštačenje.

Meštani Boleča za porodicu imaju samo reči hvale. Zbog zločina su ostali u šoku. Ne znaju šta je moglo da se dogodi. Za bračni par kažu da su došli iz Like, kao i da su uvek bili prijatni i javljali se na ulici. Kako su objasnili, Milan i Gordana imaju jedno dete, koje ne živi s njima.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.