OVO SLAMA SRCA! DRUGARICE DEVOJČICE (14) KOJA JE POGINULA U ŠAPCU POSLALE SNAŽNU PORUKU: "Nikad nemoj..."
Foto: Tamara Trajković

TRAGEDIJA

OVO SLAMA SRCA! DRUGARICE DEVOJČICE (14) KOJA JE POGINULA U ŠAPCU POSLALE SNAŽNU PORUKU: "Nikad nemoj..."

Automobil "ford fokus" vozio je mladić L. M. (22) koji inače živi u susednom selu.

Objavljeno:

Devojčica (14) nastradala je sinoć u mestu Bogosavac kod Šapca na lokalnom putu kada je na nju naleteo automobil kojim je upravljao pijani vozač.

Automobil "ford fokus" vozio je mladić L. M. (22) koji inače živi u susednom selu.

- Ona je devojčica bila na biciklu koje stalno vozi, verovarno se vraćala kući. Ima divne roditelje i starijeg brata koji su sada sigurno u šoku zbog svega - kaže komšinica devojčicine porodice za Kurir i dodaje:

- On je nju samo sručio u kanal. Pokosio je i odbacio tako da je upala u kanal pored puta. Ljudi su je tražili da joj pomognu. Koliko znam, bila je čak i svesna kad je krenula u bolnicu.

Prema njenim rečima L.C. je bila divno dete i stalno je bila u društvu svojih drugarica iz škole koje su se, inače, oprostile od nje i poslale snažnu poruku.

- Nikad nemoj pijan sesti za volan, jer ne možeš znati ko će ti se naći na putu i kome možeš oduzeti život - napisale su one u fotografiju sveće koja gori, nalepnice slomljenog srca i natpisa 2009. - 2023.

Šabac
foto: Privatna arhiva/Kurir

Inače, kako se saznaje, nesreća se dogodila na neosvetljenom delu puta kod Bogosavca, a devojčicin bilikl takođe nije bio osvetljen.

L.C. je, podsetimo, podlegla povredama u bolnici, a mladić je imao 1,05 promila alkohola u krvi i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Bonus video: PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!​​​​​​​

00:23

PIJANI VOZAČ SE ZAKUCAO U TRAKTORSKU PRIKOLICU, POGINUO SUVOZAČ (22): Teška saobraćajna nesreća kod Obrenovca!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.