"MIĆA JE SINOĆ ISPRED KUĆE VIKAO NA ČUVARE" - Komšije Megatrenda: "Ni muva ne može da im prođe"
Mića Jovanović, Foto: Zorana Jevtić

DRAMA

"MIĆA JE SINOĆ ISPRED KUĆE VIKAO NA ČUVARE" - Komšije Megatrenda: "Ni muva ne može da im prođe"

Kako navode stanovnici ovog kraja grada, Mića Jovanović je sinoć vikao ispred njegovog doma.

Objavljeno:

Stanovnici beogradskog naselja Senjak gde je opljačkana kuća Miće Jovanovića kažu da Kurir da nisu videli policiju, a da su njega poslednji put videli sinoć ispred kuće.

- Videli smo u medijima da je opljačkan, ali verujte ne znam kako je to moguće kada imanje čuvaju tri krvoločna psa, i obezbeđenje koje je 24 sata prisutno - kaže komšinica Jovanovića za Kurir i dodaje:

Mića Jovanović
foto: Zorana Jevtić

- Ovde se često dešavaju provale i pljačke i kraj uopšte nije bezbedan. Naša kuća je opljačkana 2018. godine tako što su lopovi stavili merdevine na prozor ušli u spavaću sobu na donjem spratu i uzeli zlata u vrednosti oko 5.000 evra, kao i neku gotovinu. Komšijama su krali čak i auto-sedišta koja su bila u vozilu koji su prethodno zaboravili da zaključaju.

- S obzirom na sve te mere obezebeđenja, moguće je da ga je neko opljačkao "iznutra", odnosno neko ko može da uđe u tu kuću - rekle su komšije.

Mića Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Kako dalje navode stanovnici ovog kraja grada, Mića Jovanović je sinoć vikao ispred njegovog doma.

- Došao je kući i bio je ispred kapije, nije mogao da uđe pa je vikao na čuvare da se ubrzaju kad su ga ugledali. Pomalo je neverovatno da se neko usudio da ga opljačka jer on pored obezbeđenja, pasa, ima i toliku organizaciju i celo zdanje je pokriveno kamerama, ni muva ne može da im prođe bez znanja - kaže sagovornik.

Mića Jovanović
foto: Zorana Jevtić

Radnik obezbeđenja koji se zatekao u dvorištu kuće Miće Jovanovića za Kurir je rekao da nema komentar i da ne zna ništa o pljački koja se dogodila.

Podsetimo, kako je Kurir ekskluzivno objavio, Jovanović je prijavio krađu četiri kilograma zlata.

On je u kratkom razgovoru za Kurir potvrdio da se krađa dogodila, navodeći da "nije ništa strašno" i da upravo ulazi u avion.

Bonus video: Krađa u crkvi Šumadijskom selu Donji Branetići

00:21

Krađa u crkvi Šumadijskom selu Donji Branetići

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.