"U PAKLU SAM": Danas sahrana stradale devojčice (15) u Vrčinu, majka NEMA od BOLA!
Devojčica Anđela B., Foto: Privatna arhiva/Kurir

tuga

"U PAKLU SAM": Danas sahrana stradale devojčice (15) u Vrčinu, majka NEMA od BOLA!

Za Vuka i Anđelu više nije bilo spasa

Objavljeno:

Na groblju u Vrčinu danas će biti sahranjena Anđela B. (15), devojčica koja je zajedno sa drugom Vukom G. (18) stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u ovom beogradskom naselju.

Angelina B, majka stradale devojčice, i dalje je neutešna i u šoku.

„Šta da kažem, šta da radim? Umesto da sam mog anđela danas-sutra odvela pred oltar, ja je ispraćam na groblje i večni počinak. Moj život više nema smisao, u paklu sam i ovo što proživljavam ne želim nijednoj majci, pa ni najgorem neprijatelju“, kaže nesrećna majka za Novosti.

Vrčin
foto: Kurir

Podsetimo, Anđela se kobne noći, između ponedeljka i utorka, videla sa drugaricom Mionom Đ. i Vukom G. u kraju. Malo su popričali, prošetali, a onda odlučili da se provozaju autom, koji je dečak nedavno dobio na poklon od roditelja za 18. rođendan.

I, jednog trenutka, da li zbog neukosti mladog vozača koji je vozio sa probnom dozvolom, ili slabe osvetljenosti, neurednog terena i nepostojanja adekvatne signalizacije, na njih je naletela lokomotiva i „pokosila“ ih.

Za Vuka i Anđelu više nije bilo spasa, a njihova drugarica Miona je ispala iz auta i – preživela. Ona je zbrinuta u bolnici i trebalo bi danas da bude puštena kući. Vuk Gulan je juče sahranjen na groblju u Vrčinu.

00:15

DILER IZ PAZARA PAO NA NAPLATNOJ RAMPI VRČIN: Zaplenjeno 20 kilograma heroina

(Espreso/Nova/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.