"LJUBAV ŽIVI, ZAUVEK SA NAMA": Udovica Miše Ognjanovića se oglasila na dan godišnjice ubijenog advokata (FOTO)
Sanja Papić, Foto: Nikola Anđić

tuga

"LJUBAV ŽIVI, ZAUVEK SA NAMA": Udovica Miše Ognjanovića se oglasila na dan godišnjice ubijenog advokata (FOTO)

Policija je odmah pokrenula akciju Vihor tragajući za ubicama, jer se veruje da je egzekutor imao i pomagače

Objavljeno:

Udovica poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića (57) koji je ubijen na današnji dan, pre tačno pet godina, oglasila se potresnim rečima upućenim suprugu.

- Petogodišnji pomen voljenom Dragoslavu Miši Ognjanoviću. Ljubav živi. Zauvek sa nama, zauvek u našem srcu - piše u čitulji ispod koje su potpisani Sanja Papić, njihova ćerka kao i Mišin sin iz prvog braka, Petar Ognjanović.

Čitulja
foto: Printscreen

Na dan kada je ubica koji do danas nije pronađen, oko 20 sati ispred zgrade u kojoj su na Novom Beogradu živeli advokat, njegova supruga Sanja Papić i njihova ćerkica koja u to vreme još nije napunila ni godinu dana, sačekao Mišu i ispalio hice od njega, bivša misica oglasila se i na svom instagram nalogu.

- Pet godina - piše na njenom Instagramu na kom je objavila i jednu od najpoznatijih fotografija iz javnosti na kojoj je njen pokojni suprug Dragoslav Miša Ognjanović.

Podsetimo, poznati advokat je ubijen u trenutku kada je sa sinom Petrom izašao iz automobila i krenuo ka ulazu u zgradu. Prišao je, pucao u Dragoslava Mišu Ognjanovića i krenuo. Međutim, zastao je, okrenuo se i video da advokat nije mrtav, vratio se i ispalio još sedam hitaca u njega, dok je njegov sin klečao pored oca.

Petar Ognjanović, u napadu je zadobio lakše povrede.

Policija je odmah pokrenula akciju Vihor tragajući za ubicama, jer se veruje da je egzekutor imao i pomagače. Međutim, do današnjeg dana, ubice, pomagači niti nalogodavac zločina nisu identifikovani i uhapšeni.

Prijatelji advokata otkrili su posle njegove smrti da je Miša slutio da mu je život ugrožen i da je primetio dve osobe koje ga prate.

- Nije želeo obezbeđenje, želeo je normalan život . Mnogi su ga upozoravali ali on je verovao da ovako nešto ne može da se dogodi. Bio je oprezan ali ubice su ga ipak sačekale, i to na kućnom pragu - rekao je jedan prijatelj za Kurir.

Inače, Dragoslav Ognjanović bio je jedan od najpoznatijih advokata u državi, pred haškim tribunalom zastupao je bivšeg predsednika Slobodana Miloševića, a u krivičnim postupcima u Srbiji njegovu suprugu Mirjanu Marković. Bio je i branilac i dobar prijatelj Luke Bojovića, koji je u vreme ubistva advokata bio u zatvoru u Španiji.

00:56

Sanja Papić prekinula intervju na pitanje o pokojnom suprugu

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.