BIO GIŠKIN KUM, BRUTALNO UBIO JEDNOG OD NAJJAČIH CRNOGORACA: Ulivao je STRAH i TREPET, a likvidirao ga DOBAR DRUG
Foto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih

znate li ko je?

BIO GIŠKIN KUM, BRUTALNO UBIO JEDNOG OD NAJJAČIH CRNOGORACA: Ulivao je STRAH i TREPET, a likvidirao ga DOBAR DRUG

Đaro se tokom burnih devedesetih družio sa mnogim najjačim imenima podzemlja

Objavljeno: 12:30h

Žarko Radulović, poznatiji kao Đaro važio je za žestokog momka iz Crne Gore, koji je devedesetih godina "harao" Balkanom i Evropom.

Radulović je, kako su mnogi tvrdili, bio strah i trepet svog doba, družio se sa uticajnim ljudima iz kriminalnih voda i bio je jedan od vođa belgijskog podzemlja.

Đaro se tokom burnih devedesetih družio sa mnogim najjačim imenima podzemlja, kao što su: Vaso Pavićević, Joco Vujičić, Milan Rogović Rogo, Bojan Petrović, Šaban Marjanović, Boško Radonjić, Slobodan Šolaja, Boris Petkov, Goran Vuković i Đorđe Božović Giška. Giški je bio i kum. Nakon njegove smrt, često je obilazio njegovu majku.

Sukob sa Darkom Ašaninom

Darko Ašanin, koji je važio za jednog od najuticajnijih ljudi tog vremena, navodno je poklekao pred Đarom. Jednom prilikom je Radulović, navodno, upao u kockarnicu koju je Ašanin držao i razoružao obezbjeđenje. Prema nekim tvrdnjama, natjerao je Darka da radi sklekove, ali te spekulacije nisu nikada bile potvrđene.

Obzirom da Đaro slovio za plaćenog ubicu, Darko Ašanin je otišao u Grčku strahujući da neko, preko Đara, želi da ga likvidira.

Nakon incidenta u kockarnici, Đaro se hvalio kako je ponizio najpoznatijeg Jugoslovena asfalta, za kakvog se Ašanin predstavljao.

Likvidacija Lazara Delevića

Lazar Delević, zvani Lazo bio jedan od najsnažnijih kriminalaca devedesetih godina.

Lazo je, jednom prilikom ušao u lokal u kome su sjedjela braća Radulović, Žarko poznatiji kao Đaro, i njegov brat Željko. Odmah po ulasku u lokal, Delević je ušao u sukob sa braćom. Najprije je brutalno nokautirao Đara, koji je izgubio svijest i pao na pod, a zatim se okomio na Željka.

Nakon što se Đaro osvestio i vidio Delevića kako mu tuče brata, uzeo je pištolj i pucao u njega, pritom ispalivši prvi metak kroz svoju šaku, a Laza je upucao sa dva hica u grudi.

Lazo je navodno, ranjen izašao do česme koja se nalazila ispred lokala, kada je Đaro izašao i usmrtio metkom u glavu.

Radulović se kasnije na sudu pravdao da je to morao da uradi,da je strahovao za svoj i život svog brata, jer da ga nije ubio on i njegov brat bili bi ubijeni. Osuđen je na zatvorsku kaznu,a zbog ove likvidacije robijao je u Foči.

Odlazak u Belgiju, usmrtio ga dobar drug

Đaro Radulović se sa beogradskog asfalta prebacio u Belgijsko podzemlje gdje ubrzo postaje šef mafije. U kafe baru koji je posjedvao u belgijskom gradu Antverpenu, "NR. 30." brutalno je ubijen je 1998. godine od strane nekadašnjeg prijatelja.

Njega je ubio Goran Vrboški, tačnije Rajko Nenadović, koji je zbog čestih skandala i sukoba sa zakonom koristio tuđi pasoš, a koga je Đaro bezbroj puta izvukao iz zatvora i pomagao u svakoj nevolji.

Zvanični motiv ubistva navodno je bio vezan za skupocjeni sat ili zlatni lanac, pa se, plašeći da Đaro hoće da ga ubije, odlučio da ga preduhitri.

Nakon Đarovog ubistva, kako prenose mediji, belgijsko podzemlje preuzeli su Albanci.

Bonus video:

02:42

KRAJ ŠKALJARSKOG KLANA? Radulović: Ubistvom Vukotića oni su obezglavljeni! Kriminal jenjava ili dobija NOVO RUHO?!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.