DEČAK (14) IZ NIŠA UZEO KOKTEL DROGA JER GA JE BOLELA NOGA? Isplivali DETALJI jezivog događaja!
Hitna pomoć, Foto: Beta

Majka ga našla predoziranog

DEČAK (14) IZ NIŠA UZEO KOKTEL DROGA JER GA JE BOLELA NOGA? Isplivali DETALJI jezivog događaja!

Podsetimo, kako su saopštili juče iz UKC Niš, on je vozilom Hitne medicinske pomoći dovezen je u prepodnevnim satima bez svesti zbog sumnje da se predozirao narkoticima

Objavljeno:

D.H. (14) iz Niša dovezen je juče u prepodnevnim satima bez svesti u UC UKC Niš zbog sumnje da se predozirao narkoticima, a njegovo stanje je sada stabilno. Kako "Blic" nezvanično saznaje iz izvora upućenog u slučaj, on je navodno uzeo metadon, heroin i kanabis.

Kako naš sagovornik objašnjava, majka ovog četrnaestogodišnjaka navodno je metadonski zavisnik, a doktorima je negirala da je njen sin uzeo bilo koji narkotik.

Prema informacijama koje posedujemo, dečak ima ranije dobijenu posekotinu na nozi koja ga je bolela, a lekaru se nije obratio. Zbog bolova, kako se pretpostavlja, pokušao da "ublaži bol" tako što je, navodno uzeo sve ove narkotike.

- On je izdvojen od porodice gde živi sa svojom ženom, tako su je predstavili, majka je tada naišla slučajno i zatekla ga sa penom na ustima i bez svesti - objašnjava naš izvor.

Hitna pomoć
foto: RINA

Podsetimo, kako su saopštili juče iz UKC Niš, on je vozilom Hitne medicinske pomoći dovezen je u prepodnevnim satima bez svesti zbog sumnje da se predozirao narkoticima.

- Pacijent je intubiran i prebačen na Kliniku za pedijatriju jer je maloletan. Analize krvi potvrdile su da se radi o trovanju narkoticima, ali je ustanovljeno da pacijent ima i ranije zadobijenu posekotinu na nozi koja nije adekvatno lečena i koja je pod infekcijom. Iako je stanje pacijenta u momentu prijema bilo jako teško, zahvaljujući lekarima Klinike za pedijatriju i Urgentnog centra UKC Niš, dečak je stabilizovan, budan je i uspostavio je samostalno disanje - saopštili su iz UKC Niš.

Bonus video:

01:24

ŠOKANTNO! NARKOTICI PRISUTNI U SVIM JAVNIM POSLOVIMA: Psihoterapeut OTKRIVA KOGA je DROGA sve obuzela (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.