NOIN UBICA IMA 3 FIRME NA SVOJE IME: Evo koje USLUGE je PRUŽAO!
O.D., Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

iznajmljivao stan u centru

NOIN UBICA IMA 3 FIRME NA SVOJE IME: Evo koje USLUGE je PRUŽAO!

Prema rečima sagovornika u sve tri privatne komapanije, O.D. vodi se kao jedini vlasnik

Objavljeno: 20:58h

O.D. (33) koji se sumnjiči da je neutvrđenog dana između 17. juna i 6. jula na svirep i podmukao način zadavio a potom iskasapio telo tiktokerke Noe Milivojev (18), na svoje ime registrovane čak tri privatne firme!

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni protiv kog istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu, po zanimanju je elektrotehničar komunikacija.

- On nema pokretnu niti nepokretnu imovinu na svoje ime, ali ima dobra mesečna primanja. U prilog tome svakako ide i činjenica da je živeo u iznajmljenom stanu u samom centru ali i da su mu tri firme registrovane takođe u centralnim beogradskim ulicama - otkriva sagovornik Kurira.

Noa i osumnjičeni O.D.
Noa i osumnjičeni O.D.foto: Privatna arhiva

Prema rečima sagovornika u sve tri privatne komapanije, O. D. vodi se kao jedini vlasnik.

- Jedna je registrovana za pružanje informatičikih usluga i kompjutersko programiranje, a dve za pružanje usluga iz oblasti marketinga i konsaltinga - otkriva izvor Kurira.

Podsetimo, O. D. uhapšen je 6. jula kada je policija u njegovom stanu u kom boravi pronašli iskasapljeno telo Noe Milivojev, koja je nestala 18 dana ranije.

- Sumnja se da je Nou posle kraće svađe najpre zadavio, a potom nožem isekao i delove njenog tela potopio u plastične kutije i stavio u nepoznatu tečnosti, najverovatnije kako bi se njeni ostaci uništili i kako bi ih se lakše rešio - podseća sagovornik Kurira.

Prema njegovim rečima, kada su policajci u stanu otkrili jeziv zločin, osumnjičeni je navodno sve priznao.

- Međutim, dva dana kasnije na salušanju u Višem javnom tužilaštvu, odlučio je da se brani ćutanjem - dodaje on.

O. D. je u pritvoru koji mu je određen na predlog tužilaštva, a tokom istrage koja je u toku trebalo bi da budu urađena brojna veštačenja, kao i da se saslušaju oštećeni i svedoci.

Bonus video:

00:48

CIMERKA NOE MILIVOJEV OTKRIVA: Komšije je poslednji put čule kad je VIKALA pred vratima osumnjičenog! UPORNO PONAVLJALA SAMO JEDNO

(Espreso/Kurir.rs/ J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.