PREBIJENOM VETERINARU SE BORE ZA ŽIVOT: Nasilnici su ga šutirali dok je bio u besvesnom stanju
Policija, Foto: Printscreen/RTS

JEZIVO

PREBIJENOM VETERINARU SE BORE ZA ŽIVOT: Nasilnici su ga šutirali dok je bio u besvesnom stanju

Zbog sumnje da su mu naneli teške telesne povrede uhapšeni su D.D. (20), S.B. (22) i Đ.L. (23)

Objavljeno:

B.D. (44), veterinar iz Bogarića, koji je pretučen u petak kad je hteo da prekine tuču u kojoj je učestvovao njegov prijatelj, trenutno se nalazi u bolnici u Beogradu gde mu se bore za život.

Prema rečima našeg izvora iz istrage, B.D. je primio udarac nakon čega je pao na parking i izgobio svest, ali su nasilnici nastavili da ga šutiraju.

- Još se proverava koje su povrede dovela do ovakvog njegovog stanja. On je hitno prebačen u Beograd u bolnicu, gde lekari daju sve od sebe da mu spasu život. Bio je u besvesnom stanju - kaže sagovornik Kurira.

Zbog sumnje da su mu naneli teške telesne povrede uhapšeni su D.D. (20), S.B. (22) i Đ.L. (23). Dvojica su uhapšena odmah, dok je policija za jednim tragala.

Kako saznajemo, pretučeni B.D. je poznat u svom kraju kao human čovek i uvek spreman da pomogne.

Povodom nemilog događaja oglasio se i predsednik opštine Bogatić, Milan Damnjanović koji je izjavio da oštro osuđuje napad na veterinara i da sve institucije sistema moraju stati na put agresiji.

- Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina B.D., uvaženog člana naše lokalne zajednice koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju - napisao je on na svom Fejsbuk profilu i dodao:

- U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak.

00:09

Masovna tuča na beogradskom bazenu

(Espreso/Kurir.rs - D.A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.