DOGOVORILI SE DA ODU U SMRT: Ovo je bračni par iz Zemuna! "Živeli su u ljubavi i slozi"
Bračni par, Foto: Društvene mreže

tufa

DOGOVORILI SE DA ODU U SMRT: Ovo je bračni par iz Zemuna! "Živeli su u ljubavi i slozi"

Rođak koji je pronašao tela supružnika zatekao je i spuštene roletne na kući

Objavljeno:

Supružnici V. Ž. (71) i Z. Ž. (73) iz Zemuna u nedelju su pronađeni mrtvi u svojoj porodičnoj kući u ovom naselju. Prema podacima iz istrage, za sada se sumnja da je u pitanju ubistvo iz milosrđa i samoubistvo. Kako je Kurir i ranije pisao Z. Ž. je u petak ubio svoju ženu, a zatim sebi pucao u glavu iz pištolja. Njihova tela pronađenu su dva dana kasnije kad je rođak došao da vidi šta se dešava jer mu nisu odgovarali na pozive.

Na dan kad je suprug ubio ženu i sebe, on je na društvene mreže objavio njihove zajedničke fotografije na kojima su zagrljeni u galeriji slika, a album je nazvao "V&Z". Isti dan poznanik im je ostavio komentar, ne sluteći tragediju, i napisao "Uživajte u životu". Z. Ž. mu je na to odgovorio "Hvala, bilo nekad...".

Samo nekoliko sati nakon toga, kako se sumnja, on je pucao svojoj supruzi u leđa, a zatim sebi u glavu. Navodno, oni su se dogovorili da ovo urade jer je V. Ž. bila teško bolesna. Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju, a prema prvim informacijama žena je ubijena sa devet hitaca u leđa.

1 / 3 Foto: Društvene mreže

Rođak koji je pronašao tela supružnika zatekao je i spuštene roletne na kući, a njihovi članovi porodice ispričali su policiji da su se supružnici najverovatnije dogovorili da zajedno odu u smrt. Navodno, Z. Ž. je ženu upucao devet puta jer je tražila da joj ne ostavi mogućnost da preživi.

Komšije ovog para ranije su ispričale za Kurir da se oni nisu nikada svađali i da je delovalo da žive u ljubavi i slozi. "Ubeđeni smo da su ovo uradili u dogovoru. Zaista su bili lep par, pristojni. Njega smo češće viđali, ona je retko izlatzila u poslednje vreme. Bolesna je bila", ispričale su tužne komšije za Kurir.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

03:24

EUTANAZIJA JE UBISTVO, MA MAKAR SE RADILA IZ SAMILOSTI Teolog o slučaju u Zemunu: Ne može čovek uzimati ono što je dao Bog!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.