UBIO ŽENU, PA PRESUDIO SEBI U KREVETU U SPAVAĆOJ SOBI: Novi detalji jezivog zločina u Zemunu
Policija (ilustracija), Foto: Damir Dervišagić

UŽAS

UBIO ŽENU, PA PRESUDIO SEBI U KREVETU U SPAVAĆOJ SOBI: Novi detalji jezivog zločina u Zemunu

Stravičan zločin otkriven je juče u Zemunu kada je policija pronašla tela supružnika Zorana Ž. (73) i Vlatke Ž. (71) u krevetu spavaće sobe u porodičnoj kući

Objavljeno:

Zoran Ž. (73) koji je ubio svoju suprugu Vlatku Ž. (71), a potom izvršio samoubistvo u njihovoj porodičnoj kući u Zemunu, zločin je izvršio iz pištolja koji je bio u nelegalnom posedu, piše "Blic".

Prema informacijama koje posedujemo, on je suprugu upucao u leđa sa nekoliko metaka, a potom sebi presudio pucnjem u glavu.

Podsetimo, stravičan zločin otkriven je juče u Zemunu kada je policija pronašla tela supružnika Zorana Ž. (73) i Vlatke Ž. (71) u krevetu spavaće sobe u porodičnoj kući.

Ćerka tvrdi da poštuje očevu poslednju želju

- Ne želim da dajem izjave za medije i razgovaram o roditeljima i njihovim problemima, jer želim da poštujem poslednju očevu želju - rekla nam je sinoć u prolazu žena srednjih godina, ćerka Vlatke i Zorana. O kakvoj želji je reč, nije želela da objašnjava.

Komšinica koja je poznavala supružnike rekla je za "Blic" da su Zoran i Vlatka bili “umetničke duše”.

- Bili su slikari koliko znam. Vlatka je bila bolesna, nedavno je dolazila Hitna pomoć, ali ne znam detalje. Videla sam kola Hitne pomoći ispred kuće, ali nisam želela puno da se mešam. Nisam je često viđala, a u poslednje vreme ni Zorana kao pre - izjavila je komšinica.

Zločin sporazumna odluka zbog bolesti?

Komšinica tvrdi da je verovatno ovakav čin bio “sporazumna odluka Zlatka i Vlatke, da okončaju živote zajedno zbog njene bolesti”, a slična govorkanja mogla su se čuti i juče preko dana, neposredno nakon otkrivanja zločina u komšiluku bračnog para.

Iako njene, i tvrdnje ostalog komšiluka, za sada nemaju dokaza, potencijalno “ubistvo iz milosrđa”, na šta najverovatnije aludira komšinica bračnog para, takođe predstavlja zločin. Pitanje je i da li bi se ubistvo izvršeno vatrenim oružjem uopšte moglo okarakterisati na ovaj način, čak i ako postoji pristanak žrtve.

Policija za sada ovaj slučaj tretira kao klasično ubistvo i samoubistvo.

Bonus video: OD 15 OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO VUKOTIĆA, JEDAN ĆE BITI SVEDOK SARADNIK! Grgur siguran: Tu klupko počinje da se obmotava

03:49

OD 15 OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO VUKOTIĆA, JEDAN ĆE BITI SVEDOK SARADNIK! Grgur siguran: Tu klupko počinje da se obmotava

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.