OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE O BRAJANU VOLŠU: Jedna stvar ZABRINJAVA, oglasili se TUŽIOCI
Brajan Volš, Foto: Printscreen/Instagram/AnaWalshe

HOROR

OVO SU NAJNOVIJE INFORMACIJE O BRAJANU VOLŠU: Jedna stvar ZABRINJAVA, oglasili se TUŽIOCI

- Tužioci su takođe otkrili da će Brajan biti jedini korisnik Aninog životnog osiguranja, koje je ukupno iznosilo oko 2,7 miliona dolara - navode oni

Objavljeno: 14:32h

Brajan Volš, koji je optužen da je u novogodišnjoj noći u porodičnoj kući u Masačusetsu ubio suprugu, Srpkinju Anu Volš, jedini je naslednik polise njenog životnog osiguranja u vrednosti od 2,7 miliona dolara!

- Tužioci su takođe otkrili da će Brajan biti jedini korisnik Aninog životnog osiguranja, koje je ukupno iznosilo oko 2,7 miliona dolara - navode oni.

Podsetimo, Volš je uhapšen u januaru zbog ometanja istrage, jer je posle nestanka supruge koji je prijavio njen poslodavac, istražiteljima davao netačne informacije o njenom kretanju i tome kada je poslednji put video Anu. Međutim, kada je policija prikupila dokaze, optužen je i za njeno ubistvo. Jedan od ključnih dokaza, osim tragova krvi u podrumu i delova ličnih stvari pronađenih na deponijama, bila je i njegova internet pretraga.

Ana Volš
foto: Društvene mreže

Prevara

Volšova majka sumnjala u Anu

Tužilaštvo, kako se navodi u optužnici, veruje da je Volš sumnjao da Ana ima drugog muškarca. Kao dokaz navode da je otkriveno da je njegova majka dan posle Božića angažovala privatnog detektiva "da sprovede nadzor nad Anom u svrhu dokazivanja neverstva". Volšov advokat Trejsi Majner osvrnula se na ove optužbe tokom Brajanovog poslednjeg pojavljivanja pred sudom, tvrdeći da je angažovanje privatnog istražitelja, navodno bila ideja Brajanove majke. Braneći klijenta, izjavila je da je on majci poručio: "Samo napred. Pokazaće se da nisi u pravu. Ana je dobra."

- On je 1. januara u 6.25 sati pretraživao "koliko dugo neko treba da se vodi kao nestao da bi partner nasledio imovinu". Među pojmovima koje je pretraživao otkriveno je da je traži "kako balsamovati telo", "kako obristati tragove krvi", "posle koliko vremena telo počne da se oseća", da li je moguće otkriti DNK samo na osnovu dela tela" - podsetili su američki mediji. Tokom saslušanja, on je tvrdio da nisu tačni navodi optužnice i da nije ubio svoju suprugu. Istražitelji su u međuvremenu, međutim, otkrili da se Ana Volš viđala s drugim muškarcem i da je zaista nameravala da ostavi Volša i njihovo troje dece povede sa sobom.

Brajan Volš, Ana Volš
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/WCVB CHANNEL 5 BOSTON

- Između dva ročišta, zamrznuti su i Volšovi bankovni računi na kojima je pronađeno ukupno 7.842 dolara, a na vratima kuće u kojoj su živeli, a koja se vodi na Anu Volš zakačeno je obaveštenje o oduzimanju imovine, jer je pokrenut i sudski postupak da im se kuća u Masačusetsku zbog neplaćenog duga iz 2918. od 2.615, 39 dolara, ali i neplaćenih računa za april, maj i jun zapleni - otkrili su oni.

Telo Srpkinje, podsetimo, do danas nije pronađeno. Istražitelji su odmah posle otkrića da je muž skrivao informacije i da je postoje dokazi da je ubijena u kući, posumnjali da je jedan od motiva bio finansijski, naročito jer je utvrđeno da ubijena žena ima vredne nekretnine na svoje ime, dok je Volša za prevaru optuživala i porodica posle smrti njegovog oca, a u vreme zločina je bio u pritvoru zbog prodaje falsifikovanih umetničkih dela.

01:32

OVO JE ANA VOLŠ PRIČALA U DRUŠTVU O BRAJANU! Može li ovo biti okidač za likvidaciju?! Plakao je kao devojčica kad se poseče!

(Espreso/Kurir.rs/ J. S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.