DEČAKA IZ APATINA NEMA VEĆ MESEC I PO DANA, RODITELJI STRAHUJU DA SU OTETI: DNK tela u Hrvatskoj krije istinu
Nestali dečaci u Apatinu, Foto: Kurir/J.Miljuš, Printscreen/Facebook, Pritnscreen/RTS

čekaju se rezultati

DEČAKA IZ APATINA NEMA VEĆ MESEC I PO DANA, RODITELJI STRAHUJU DA SU OTETI: DNK tela u Hrvatskoj krije istinu

Stvari dečaka su u Apatinu pronađene na obali pored kajakaškog kluba

Objavljeno: 11:04h

Dva dečaka, P. B. (11) i A. M. (10) nestala su na Dunavu kod Apatina 29 maja, pre tačno 44 dana. Potraga za njima i dalje traje. Poslednji potencijalni trag ga jednom od njih je telo pronađeno u Hrvatskoj, pet kilometara nizvodno od Dalja, za koje se sumnja da bi mogao da bude jedan od dvojice dečaka, ali se čekaju rezultati DNK analiza.

Stvari dečaka su u Apatinu pronađene na obali pored kajakaškog kluba. Pronađeni su bickli, rančevi i patike, pa postoji sumnja da su ušli u reku. Ronioci i građani odmah su izašli u potragu za dečacima, ali od dece nije bilo ni traga, ni glasa. Pre dolaska policije i ronilaca, porodica je celu noć dežurala pored vode.

1 / 5 Foto: Kurir/Jasminka Miljuš

Kako je dan nakon nestanka dece za Tanjug rekao sekretar Ronilačkog kluba Veljko Cvjetićanin, potraga je bila otežana zbog visokog vodostaja Dunava.

- Pretražuje se priobalje, voda je brza, nije toliko hladna, ali jeste brza zbog vodostaja. Ovde postoji jedan deo terena gde se pretpostavlja da su deca ušla, i gde postoje kamene šporne, pa ako bi se desilo da su ušli tu i da su se utopili, taj deo će se svakako pretražiti - rekao je Cvjetićanin.

Ipak, dece i dalje nema.

Bonus video: Ovde je pronađeno telo D.V. na Vračaru

00:10

Ovde je pronađeno telo D.V. na Vračaru

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.