3 PEŠAKA POVREĐENA NOĆAS U BEOGRADU: Hitna pomoć imala preko 100 intervencija
Foto: Foto: Emilija Jovanovic

nezgode

3 PEŠAKA POVREĐENA NOĆAS U BEOGRADU: Hitna pomoć imala preko 100 intervencija

Jutros u 04:06 časova, u Nemanjinoj 2, u saobraćajnoj nezgodi takođe je oboren pešak i on je sa povredama glave prebačen u Uregentni centar

Objavljeno: 07:23h

U Beogradu su tokom noći u saobraćajnim nezgodama povređena tri pešaka, od toga jedan muškarac teže, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

U 21:10 časova na Ibarskoj magistrali, kod motela Šarić, autobus je udario pešaka, muškarca (47) i on je sa teškim povredama prevezen u reanimaciju Urgentnog centra. Nešto kasnije, u 23:07 časova, u ulici Pariske komune kod Fontane, na pešačkom prelazu u saobraćajnoj nezgodi povređena je žena (20) i ona je prevezena u KBC Zemun.

Jutros u 04:06 časova, u Nemanjinoj 2, u saobraćajnoj nezgodi takođe je oboren pešak i on je sa povredama glave prebačen u Uregentni centar.

Ekipe Hitne pomoći, imale su noćas 101 intervenciju, od toga 18 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika, kao i manjih tuča. Za pomoć su se javljali najviše hronični bolesnici, astmatičari i hipertenzičari i srčani pacijenti.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.