AZRI Š. ODREĐEN PRITVOR: Lepa Bosanka jedna od osumnjičenih za učestvovanje u ubistvu Ranka Eskobara
Određen pritvor Azri Šabanović, Foto: Printscreen/YouTube/Avaz TV

SAOPŠTENO JE

AZRI Š. ODREĐEN PRITVOR: Lepa Bosanka jedna od osumnjičenih za učestvovanje u ubistvu Ranka Eskobara

Ona je, inače, iz pritvora u Sarajevu, pod pratnjom, prevezena u odeljenje za potrage Policijske uprave za grad Beograd

Objavljeno: 15:16h

Azri Š, koja je osumnjičena za pomaganje u likvidaciji Ranka Radoševića Eskobara, a kojoj se na teret stavlja krivično delo - teško ubistvo, Viši sud u Beogradu odredio je pritvor.

Azra Šabanović
Azra Šabanovićfoto: Printscreen/facebook

"Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je dana 11.07.2023. godine doneo rešenje kojim je ostavljeno na snazi rešenje od 13.03.2023. godine kojim je prema okrivljenoj A. Š. određen pritvor, koji joj se računa od dana 10.07.2023. godine, kada je lišena slobode i koji joj po navedenom rešenju može trajati najduže do 09.08.2023. godine. Pritvor je prema okrivljenoj određen jer postoje okolnosti koje ukazuju na to da će se okrivljena, u slučaju boravka na slobodi, kriti ili dati u bekstvo, kao i usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo. Okrivljenoj A.Š. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo pomaganjem. Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja", saopštio je Viši sud u Beogradu.

Ona je, inače, iz pritvora u Sarajevu, pod pratnjom, prevezena u odeljenje za potrage Policijske uprave za grad Beograd, pa je nakon toga prebačena u Okružni zatvor, poznatiji kao CZ.

Bonus video:

00:08

Snimak osumnjičenih za ubistvo u Rušnju 2

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.