ŠTA SVE ZNAMO O BRUTALNOM UBISTVU TIKTOKERKE NOE? Nađena mrtva nakon 20 dana potrage
Ubistvo Noe Milivojev, Foto: Petar Aleksić/TikTok/Noa.diva

UŽAS

ŠTA SVE ZNAMO O BRUTALNOM UBISTVU TIKTOKERKE NOE? Nađena mrtva nakon 20 dana potrage

Policija je zločin otkrila 7. juna, a do danas, otkriven je niz jezivih detalja o zločinu...

Objavljeno: 09:51h

Noa Milivojev (18), trans devojka iz Kovilja, nestala je 17. juna, a nakon 20 dana potrage otkriveno je njeno telo.

Tokom dugih 20 dana, roditelji Noe su molili za pomoć, oglašavali su se i njeni prijatelji, ali i LGBT organizacije i sve sa jednim ciljem a to je da se Noa pronađe i da ponovo bude sa njenim najbližima.

Međutim, ubrzo je otkrivena je jeziva istina - Nou je ubio njen dečko zbog kojeg bi "peške išla" iz Kovilja do Beograda.

Policija je zločin otkrila 7. juna, a do danas, otkriven je niz jezivih detalja o zločinu...

Krenimo redom.

Potraga za Noom i prijava nestanka

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: Društvene mreže

Noa Milivojev nestala je 17. juna u Beogradu kada je krenula kod dečka kojeg je njena majka oslovljavala sa "O" i od tada joj se izgubio svaki trag. Njena porodica je tada rekla da se nije javljala nekoliko dana što joj se nikada ranije nije dogodilo.

- Uvek mi se javljala kada je odlazila negde. U subotu je krenula kod dečka i od tada je nema. U Beogradu je živela sa cimerkom - rekli su njeni roditelji.

Majka Noe Milivojev ispričala je nekoliko dana posle nestanka da njenoj ćerki telefon nije u funkciji.

- Možda je isključen, možda polupan, ne znamo ništa i molimo sve ljude koji bilo šta znaju da nam se jave. Sa nama se čula 17. juna, kada je rekla da je krenula kod dečka „O“ iz Beograda, a on tvrdi da je nije video. Molim sve da nam pomognu, od tuge i bola ćemo umreti - ispričala je nekoliko dana posle nestanka očajna majka Noe Milivojev.

Oglasio se i Beograd Prajd

Devet dana nakon nestanka trans devojke Noe Milivojev oglasio se i Beograd Prajd saopštivši da je ona trpela nasilje na društvenim mrežama.

- Više ljudi na društvenim mrežama poslalo nam je uznemirujuće video snimke na kojima jedan tiktoker verbalno i fizički uznemirava Nou. Sadržaj je problematičan, uznemirujuć i promoviše nasilje. Molimo nadležne da uzmu sve ove informacije u obzir i ubrzaju proces istrage i pronalaska Noe Milivojev - napisano je tada na sajtu Prajd.rs.

Majka strahovala da se Noi nešto dogodilo

Posle 11 dana od nestanka Noe Milivojev, njena majka je strahovala da se njenoj ćerki nešto dogodilo. Nije imala nijedan trag, niti informaciju o tome šta bi moglo da bude razlog da se Noa ne javlja danima. A još više ju je plašila činjenica da ćerkin telefon nije u funkciji.

- Uvek mi se javljala kada je odlazila negde. Sada joj telefon nije u funkciji, na mrežama nije aktivna. Još ništa ne znamo o njoj, i dalje je tražimo. Ja snage nemam, ali neću odustati dok ne nađem svoje dete – rekla je zabrinuta majka samo tri dana pre nego što će se razotkriti jezivi zločin u centru Beograda.

Nađena mrtva u stanu njenog dečka

Noa Milivojev nađena je 6. juna mrtva u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara, na broju 11a.

Noa Milivojev
foto: Kurir

Muškarac Ognjen D. (33) uhapšen je zbog ubistva Noe, a sa njom je bio u vezi oko godinu dana. Kako je Noin prijatelj ispričao za "Blic", u tom odnosu stalno je bilo nasilja.

- Izbacivao ju je iz stana, tukao štakama... Imao je mentalnih problema taj momak - rekao je on za naš portal i dodao da su roditelji Noe Milivojev znali za tu vezu i da je nisu podržavali.

Ne seća se kada je ubio Nou

Osumnjičeni Ognjen D. (33) je policajcima odmah sve priznao.

Noa Milivojev
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Međutim, on je na saslušanju rekao da se ne seća kada je ubio devojku.

Pred tužiocem, Ognjen D. nije rekao apsolutno ništa, iskoristio je svoje zakonsko pravo i branio se ćutanjem.

Uviđaj trajao satima, dokazi iznošeni u kesama i kantama

Policija je uviđaj obavljala satima, javio je reporter "Blica" sa lica mesta. U Ulici cara Lazara u centru Beograda ispred broja 11a bio je veliki broj pripadnika policije.

Noa Milivojev
foto: KURIR/NEMANJA NIKOLIĆTIKTOK/NOA.DIVA

Istraga je trajala do kasnog popodneva, a dokazi koji su forenzičari prikupili u stanu iznošeni su u kesama i kantama.

Komšije: "Svađali su se, ona je vikala i tražila svoje stvari"

Nakon što je osumnjičeni Ognjen uhapšen, komšije su za medije ispričale da je on važio za problematičnog mladića i su ga često viđali sa različitim devojkama.

Njegova komšinica rekla je da je Nou videla pre dve nedelje i da je tada došlo do incidenta između Noe i njenog dečka Ognjena.

- Svađali su se. Ona je vikala u zgradi i tražila da joj vrati stvari. Posle je nismo viđali. Druge komšije su me upozoravale da je opasan i problematičan - ispričala je komšinica i dodala da su posle te svađe viđali ubicu kako iznosi ženske stvari, a mislili su da ih nosi Noi ili da se seli.

Tužilaštvo: "Nakon svađe ubio ju je davljenjem"

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon saslušanja osumnjičenog Ognjena saopštilo detalje ovog zločina.

Noa Milivojev
foto: Petar Aleksić

Na osnovu saopštenja Tužilaštva zaključuje se da ubijena Noa ima pravni status muške osobe, jer je tužilaštvo u saopštenju formalno vodi kao muškarca.

Majka: "Hoćemo pravdu za naše dete"

- Tužna srca vas obaveštavam... Ovo je užas za nas, veoma smo utučeni. Naša Noa je umrla u najgorim mukama. Još se ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio - poručila je Noina majka Boba Milivojev za "Blic".

Noina majka je javno zatražila da se ubica njene ćerke najstrože kazni i u apelu nadležnim organima države Srbije se založila za ponovno uvođenje smrtne kazne.

- Hoćemo pravdu za naše dete! Volimo te, Noa, tvoji tata, mama, brat i sestrica - proučila je Noina majka Boba Milivojev.

Sahrana danas u Kovilju

Trans devojka, Noa Milivojev (18) koju je, kako se sumnja, ubio njen partner Ognjen D. (33), biće sahranjena danas u Kovilju u Šancu u 13 časova.

Njena majka, Boba Milivojev, potvrdila je za "Telegraf.rs" tu informaciju.

- Ne mogu da opišem taj bol. Ona će biti sahranjena danas u Kovilju - rekla je njena majka Boba.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.