"NOS MI JE POLOMLJEN, A IMAM I HEMATOME NA GLAVI": Oglasio se mladić iz Srbije koji je pretučen u Sutomoru (FOTO)
Mladić iz Srbije, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_vesti

detalji

"NOS MI JE POLOMLJEN, A IMAM I HEMATOME NA GLAVI": Oglasio se mladić iz Srbije koji je pretučen u Sutomoru (FOTO)

On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena

Objavljeno:

Mladić iz Srbije V. M. oglasio se večeras i potvrdio da je pretučen u Sutomoru. Obelodanio je i da je zadobio teške telesne povrede!

Podsetimo, sinoć su na šetalištu u Sutomoru dvojica nasilnika, kako se navodi, iz čista mira napali mladića iz Srbije i pretukli ga. Posle prebijanja ubrzo su uhapšeni.

Napadnuti V. M. večeras se oglasio, a njegovu izjavu prenela je Instagram stranica Sebialive cesti.

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mesta, od očevidaca kako ste preneli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čoveka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Video sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Videvši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju),. Međutim, osetio sam snažan udarac u predelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je napadnuti mladić i dodao.

- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po celoj glavi, osećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 - čas. naveo je muškarac iz Srbije.

Podsetmo, kako je navedeno na mrežama, nasilnici su bili besni jer su izbačeni iz nekog kafića, posle čega su pravili haos na ulici i pretukli V. M.

On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena.

„U jednom trenutku, agresivac je opsovao policajca. Većina stvari koje su pričali su bile nepovezane jer su sigurno pod uticajem neke droge“, navodi se u objavi na toj stranici.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.