"UBICA JE HTEO DA SE OTARASI TELA POTAPAJUĆI GA U KISELINU": Majka ubijene Noe nakon razgovora s policajcima
Oglasila se majka ubijene Noe Milivojev, Foto: KURIR/NEMANJA NIKOLIĆTIKTOK/NOA.DIVA

STRAŠNO

"UBICA JE HTEO DA SE OTARASI TELA POTAPAJUĆI GA U KISELINU": Majka ubijene Noe nakon razgovora s policajcima

Noina majka je javno zatražila da se ubica njene ćerke najstrože kazni

Objavljeno:

Majka Noe Milivojev, 18-godišnje devojke iz Kovilja za čije je svirepo ubistvo osumnjičen O. D. (33), oglasila se danas posle razgovora sa policajcima koji istražuju ubistvo njene ćerke i saopštila da je uhapšeni mladić ubio Nou "na najgori mogući način", posle čega je pokušao da se njenog tela otarasi "potapajući ga u kiselinu".

- Tužna srca vas obaveštavam... Ovo je užas za nas, veoma smo utučeni. Naša Noa je umrla u najgorim mukama. Još se ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio - poručila je Noina majka Boba Milivojev.

Noina majka je javno zatražila da se ubica njene ćerke najstrože kazni i u apelu nadležnim organima države Srbije se založila za ponovno uvođenje smrtne kazne.

- Hoćemo pravdu za naše dete! Volimo te, Noa, tvoji tata, mama, brat i sestrica - poručila je Noina majka Boba Milivojev.

Nou dečko tukao i čupao za kosu

Noa Milivojev
foto: Printscreen/TikTok/Noa.diva

Boba Milivojev, majka ubijene Noe, ranije je za "Blic" ispričala da je porodica znala za O. D. kao njenog dečka i da su se protivili njoj.

- On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi mrava zgazila. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije - rekla je majka ubijene Noe Milivojev za "Blic".

Kako je rekla, čula je i da joj je O. D. davao neke lekove i droge.

- Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je manijak, psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu - kazala je za "Blic" Noina majka.

Osumnjičeni se ne seća kada je ubio Nou

Osumnjičeni O. D. (33), s kojim je bila u vezi, odmah je uhapšen, a u policiji je tvrdio da se ne seća kako ju je ubio, niti kada je njene delove tela isekao i stavio u kese.

Policija je satima vršila uviđaj i češljala svaki centimetar stana u kom je nađeno telo. Zasad nije poznato kada se tačno zločin dogodio.

Noa Milivojev, O.D.
foto: Kurir / Privatna arhiva

Kako je saopšteno iz MUP, delovi tela žrtve poslati su na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

Komšije videle Nou kako se svađa sa ubicom

Prema rečima komšinice ubice, on je važio za problematičnog mladića, a često ga je viđala sa različitim devojkama. Takođe, je dodala i da je Nou videla pre dve nedelje.

- Došlo je do incidenta između njih dvoje. Svađali su se. Ona je vikala u zgradi i tražila da joj vrati stvari. Posle je nismo viđali. Druge komšije su me upozoravale da je opasan i problematičan - rekla je komšinica.

Kako dodaje, posle te svađe viđali su ubicu kako iznosi ženske stvari, a mislili su da ih nosi Noi ili da se seli.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.