"MONSTRUM JOJ JE URADIO OVO, MORALI SU DA NOSE TELO NA DNK ANALIZU": Oglasio se očajan Noin prijatelj!
Noa Milivojev, Foto: KURIR/NEMANJA NIKOLIĆTIKTOK/NOA.DIVA

užasno

"MONSTRUM JOJ JE URADIO OVO, MORALI SU DA NOSE TELO NA DNK ANALIZU": Oglasio se očajan Noin prijatelj!

Ubica je Nou iskasapio do neprepoznatljivosti u svom stanu

Objavljeno:

Nakon što je nađeno telo Noe Milivojev u stanu u centru Beograda, a uhapšen D.O. (33) osumnjičen za njeno ubistvo, prijatelji i poznanici opraštaju se od nje emotivnim porukama.

"Počivaj u miru anđele moj lepi, na boljem si mestu, gde nema zlobe i zlih ljudi. Hvala ti na uspomenama i što si bila uz mene kad mi je bilo najteže. Zauvek imaš posebno mesto u mom srcu. Sve bih dao da je moglo da bude drugačije", napisao je Noin prijatelj.

"Nju je monstrum raskomadao, toliko ju je unakazio, da su morali telo na dnk analizu da odnesu... Slomljen sam, nem i osećam bol. Ko zna koliko je ona patila...Sve bih dao da mogu da je zagrlim. Nikada sebi neću oprostiti što nisam uspeo da te zaštitim. Vidimo se na drugoj strani!", dodao je uz njihove zajedničke fotografije.

1 / 7 Foto: Printscreen/TikTok/Noa.diva

Podsetimo, ubica je Nou iskasapio do neprepoznatljivosti u svom stanu. On je odmah uhapšen i prema prvim informacijama sve je priznao. Komšinica koja živi u toj zgradi kaže da je samo nekoliko puta videla "čoveka sa štakom" i da su je komšije upozoravale na njega.

Inače, uhapšeni je prvi bio saslušan povodom nestanka Noe i negirao je krivicu. Međutim, policija je osnovano sumnjala da je upravo on izvršio krivično delo ubistvo, pa su ga "pritisli" i na kraju ga i uhapsili.

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.