ZNAM KO JE UBIO JELENU! Zoran uskoro otkriva sve o najpoznatijem srpskom ubistvu!
Foto: Damir Dervišagić

ispovest

ZNAM KO JE UBIO JELENU! Zoran uskoro otkriva sve o najpoznatijem srpskom ubistvu!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović rekao je da veruje da policija zna ko je ubio njegovu suprugu
Objavljeno: 11:45h

U subotu 1. aprila na groblju u Borči održaće se godišnji pomen ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović. Poslednjih dana pojavile su se različite priče i foto-robot ubice za kojim potraga još uvek traje.

foto: Nebojša Mandić

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Zoran Marjanović rekao je da je ubeđen da policija sada zna ko je ubio Jelenu i da je reč o kamiondžiji koji je na isti način usmrtio devojku u Austriji i još jednu devojku u Nemačkoj, zbog čega se u istragu uključio i Interpol. Poslednjih dana su se pojavile različite priče i foto-robot ubice za kojim policija još uvek traga.

foto: Facebook/Jelena Marjanović

– Prijatelji iz Austrije su mi javili da se DNK pronađen na dvema devojkama koje su ubijene na isti način kao i moja Jelena poklapa se DNK serijskog ubice koji žrtve pronalazi na hiljadu kilometara razdaljine i ubija ih na isti način.

O tome su pisale ozbiljne austrijske novine koje se ranije nikada nisu bavile Jeleninim slučajem i siguran sam da su na pravom tragu ubice koji ostavlja krvav trag po Evropi – otrkiva Zoran za Star i dodaje:

– Još se uvek se nadam da će Jelena doći odnekud i pojaviti se, to nas i drži živima. Osećamo i dalje njenu prisutnost, pogotovu u studiju, gde smo radili i stvarali. Nas petroro je bilo ocrnjeno pred celim svetom i jako je teško bilo nositi to breme, osetili smo toliko veliku mržnju i bes od strane ljudi. Mi čak u jednom periodu nismo mogli ulicom da idemo, morali smo obezbeđenje da angažujemo kada idemo negde sa detetom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.