"NISU MOGLI DA SE POMERE": Stanovnici Čukarice izneli DETALJE krvavog PIRA koji se sinoć desio! (FOTO)
Mesto zločina na Čukarici, Foto: Kurir

MESTO ZLOČINA

"NISU MOGLI DA SE POMERE": Stanovnici Čukarice izneli DETALJE krvavog PIRA koji se sinoć desio! (FOTO)

Kako navodi jedan od komšija dečak je verovatno pobegao kroz šumu

Objavljeno:

Na Čukarici gde je sinoć brutalno sa 4 uboda nožem ubijen M. A. (31), dok je teško ranjen B. D. (29) vidljivi su tragovi krvi, medicinske gaze i rukavice. Meštani ovog kvarta kažu za Kurir da su čuli da se sinoć dogodio obračun.

- Nekoliko mladića sedelo je u prolazi između škole i vrtića. Kako smo čuli tu se često okupljaju i nisu čista posla - kaže sagovornik i dodaje:

- Bio je već mrak kada je taj dečak došao do njih, i to na poslednjim stepenicama koje putićem vode u šumu. Navodno su se ranije nešto posvađali, a ovaj je hteo da im se osveti. Nisu mladići sinoć bili spremni, nisu se nadali valjda da će krenuti na njih zato ih je toliko izbo. Kako dalje navodi sagovornik Kurira, dečak je mladićima došao s leđa.

- Kako su bili okrenuti leđima, sedeći na stepenicama nisu ga primetili na vreme, nešto im je dobacio i zaskočio ih, tako da nisu stigli da reaguju. Pokušali su da ga jure, ali im je naneo takve povrede da nisu mogli da se pomere, a kamoli da ga pojure - kaže komšije koji navodi da je čuo da mladići žive u kraju, ali da ih ne poznaje.

1 / 4 Foto: Kurir

- Neko iz društva je pozvao Hitnu pomoć i policiju koji su došli na mesto zločina, i bilo je toliko patrola da u kraju nikad nije bio toliko policije. Sve su blokirali. Kako dalje navodi jedan od komšija dečak je verovatno pobegao kroz šumu.

- Tu postoji kao neki šumoviti put koji dolazi do drugih zgrada u naselju i verovatno je tuda pobegao. Na gornjem ulazu postoje kamere od škole, vrtića, ali i na banderi pa je identifikovati i snimljeno je šta se sve desilo i kada - kaže komšija i dodaje:

- U kraju ima puno narko-dilera i sigurno je obračun nastao zbog droge. Navodno tu se vrši ta primopredaja, niko ih ne vidi, a oni kao sede i piju na stepenicama, a dobro im dođe jer se tu niko ne zavlači.

S druge strane komšije navode da je ubijeni M. A. veoma fin mladić.

- Šokirali smo se kada smo čuli da je ubijen. Iskreno, on je uvek bio kulturan, fin i nikad nije pravio probleme, ne da smo mi znali. Priča da je tog klinca pretukao je za ne poverovati jer to ne ide uz njega - kaže sagovornik i dodaje da je mladić koji je počinio sinoć krvavi pir bio pod dejstvom narkotika.

- Kažu da se sinoć teturao dok nije stigao do njih, da se to vidi na kamerama i da je delovalo kao da je drogiran. Verovatno je tako, jer nema razloga zašto bi takvog dečka neko ubio.

Bonus video:

00:18

Mesto zločina na Čukarici

(Espreso/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.