UBILA MUŽA, STAVILA NJEGOVO TELO U BURE, PA GA ZAZIDALA: Godinu dana od STRAVIČNOG UBISTVA kod Leskovca!
Ubistvo kod Leksovca, Foto: Printscreen

nezapamćena tragedija

UBILA MUŽA, STAVILA NJEGOVO TELO U BURE, PA GA ZAZIDALA: Godinu dana od STRAVIČNOG UBISTVA kod Leskovca!

Na poligrafu je ispitano "celo selo", ali niko nije imao informacije od značaja

Objavljeno:

Mešani Velikog Trnjana kod Leskovca i godinu dana kasnije prepričavaju zločin koji se dogodio u njihovom mestu. Na Vidovdan su na večni počinak ispratili Biljanu Stojanović (38) koja je sebi presudila vešanjem.

Istog dana, njen dever Nenad u dvorištu je našao bure u kome je bio leš njegovog brata Ivana. Nije ga video tri godine.

Biljana je uspela da ubedi njegovu porodicu da je on u Rusiji. Ni dan danas nije poznato kako niko od Ivanovih najmiliji nije tražio da se čuje i vidi sa njim. Biljana je uspela i decu da laže.

Supružnici koji su pronađeni mrtvi
Supružnici koji su pronađeni mrtvifoto: Društvene mreže

Nenad Stojanović, Ivanov brat, koji je pronašao njegovo telo zazidano u buretu za naš portal kaže da "nema ko drugi da ubije Ivana, nego Biljana", ali da odgovor na jedno pitanje - nema.

- Nema ko drugi da mi ubije brata nego ona. Meni samo nije jasan njen motiv, ne znam zašto je to uradila, ne znam motiv - rekao nam je i dodao da "gura kako mora".

Istraga je utvrdila da je Biljana nožem u kući presudila suprugu. Međutim, još nije poznato da li joj je neko pomagao u zločinu.

Klupko zločina počelo je da se odmotava 28. juna ove godine na dan Biljanine sahrane koja je izvršila samoubistvo. Tada je njena ćerka u kući našla očev pasoš i o tome obavestila strica.

Ivanovo telo našao je, kako smo naveli, brat Nenad koji je, kako je izjavio, krenuo da traži oružje, ali je video betonsku izbočinu. Kada ju je razbio, ugledao je lobanju svog brata i telo koje je bilo u čučećem položaju.

Ivanovi roditelji su tokom istrage rekli su da ih je Biljana ubedila da je u Rusiji, ali da ne može da se javi. Tako je govorila i deci, a tvrdila je da otac dolazi uskoro i da će kupiti stan u Beogradu.

Na poligrafu je ispitano "celo selo", ali niko nije imao informacije od značaja.

Bonus video:

00:18

Džonić osuđen na doživotni zatvor za trostruko ubistvo Đokića

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.