HOROR KOD NOVOG BEČEJA: Muž ZAKLAO ŽENU pa nasrnuo na brata
Policija, Foto: Damir Dervišagić

užas

HOROR KOD NOVOG BEČEJA: Muž ZAKLAO ŽENU pa nasrnuo na brata

Slučaj je policiji prijavljen dana oko 14 časova * Počinilac navodno nedavno izašao oz zatvora u Austriji

Objavljeno:

R. M. (39) iz Bočara, kod Novog Bečeja, rano jutros, ubio je, najverovatnije nožem, nevenčanu suprugu S. T. (41). Osumnjičeni je uhapšen, a rad policije je u toku, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako nam je rečeno slučaj je prijavljen oko 14 časova.

Kako piše Informer, R. M. je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.

Pucnjava, Sombor, Policija
foto: Printscreen/RTS

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je naneo povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju i da su se sat vremena pre ubistva, čuli pucnji.

-Negde oko 4 sata jutros neko je pucao iz vatrenog oružja, čuli smo pucnje. Prilično smo se uznemirili. Neko je pozvao policiju, ne znamo ko. Kada su stigli na lice mesta, žena nije davala znake života-priča za Informer meštanka ove novobečejske opštine.

Ona potvrdila da je R.M. zrenjaninska policija privela, a da je osumničeni ranije već imao problema sa zakonom, te da je nedavno izašao iz zatvora u Austriji gde je odležao tri godine, zbog posedovanja i distribucije narkotika.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.