MILORAD TOMIĆ, SVEDOK JEDNOG VREMENA O devedesetim, događajima i likovima po kojima ih pamtimo
Foto: Promo

KURIR TELEVIZIJA

MILORAD TOMIĆ, SVEDOK JEDNOG VREMENA O devedesetim, događajima i likovima po kojima ih pamtimo

Ne propustite priliku da od Milorada Tomića lično čujete zanimljive detalje o događajima koji se prepričavaju i danas

Objavljeno:

Gost emisije "Crna hronika" večeras od 19.15 časova na Kurir televiziji je Milorad Tomić, čovek koji je prkosio momcima s vrelog asfalta.

Sa ratnim godinama, došlo je do porasta kriminala, a kriminalci su neretko bili nedodirljivi. Tokom devedesetih godina prošlog veka, na beogradskom asfaltu pojavile su se figure od kojih je ceo grad strepeo. Likovi sa beogradskog asfalta koji su obeležili devedesete godine u Srbiji i danas su popularna tema urbanih legendi, ali i društvenih mreža.

Tomić je bio prva linija otpora na bahatost takvih ljudi, koja je počivala na moći oružja i zaštiti državne bezbednosti. Kao mladić koji se bavio sportom, počeo je da radi na ulazima klubova i tako je upoznao gotovo sve poznate Beograđane, čija su imena punila stranice crne hronike i ratne izveštaje iz Hrvatske i Bosne.

Svoj posao je obavljao profesionalno bez izuzetka ne dozvoljavajući ikome da krši pravila lokala. Osim u klubovima, u jednom periodu radio je kao telohranitelj Vojislava Šešelja. Ne propustite priliku da od Milorada Tomića lično čujete zanimljive detalje o događajima koji se prepričavaju i danas.

Urednica i voditeljka emisije je Jelena Pejović.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.