"MEČKOM" UDARIO POLICAJCA KOD SAJMA, 10 METARA GA VOZIO NA VETROBRANSKOM STAKLU: Vozač se nalazi u BEKSTVU
Saobraćajna policija, Foto: Emilija Jovanović

strašno

"MEČKOM" UDARIO POLICAJCA KOD SAJMA, 10 METARA GA VOZIO NA VETROBRANSKOM STAKLU: Vozač se nalazi u BEKSTVU

Tim povodom oglasio se u Policijski sindikat Srbije koji želi da upozori javnost na novi incident.

Objavljeno:

U Beogradu u Bulevaru Vojvode Mišića jutros oko 3:30 časova u blizini parkinga na izlasku sa Beogradskog sajma, vozač automobila "mercedes C klase", naglo je dao gas i udario je u noge policajca i bacio ga na haubu.

Tim povodom oglasio se u Policijski sindikat Srbije koji želi da upozori javnost na novi incident.

„Saobraćajna patrola je izvodila redovnu kontrolu saobraćaja u Bulevaru Vojvode Mišića 14 u Beogradu i oko 3 i 30 sati ujutru zaustavili su automobil mercedes, najverovatnije C klase, beogradskih registarskih oznaka. Kada je jedan od policajaca prišao vozilu, vozač je naglo dodao gas, udara u noge policajca i baca ga na haubu. Vozač je dodao gas sa policajcem na vetrobranskom staklu i nakon desetak metara skrenuo naglo levo, kada policajac pada na zemlju, a vozilo se udaljava velikom brzinom u pravcu petlje na mostu na Adi“, naveli su u saopštenju.

Kako su naveli, policajac koji je udaren automobilom je zadobio lakše povrede glave i pregledan je na VMA.

Napadač se nalazi u bekstvu i nadamo se da će naše kolege vrlo brzo uhapsiti napadača. Ovo je drugi napad koji su bahati vozači počinili prema policajcima u poslednjih mesec i po dana“, naveli su i dodali:

„Policajci koji čuvaju bezbednost naših ulica i građana moraju da budu zaštićeni, a ovakvi napadi izbegnuti u budućnosti. Zbog toga tražimo da napadač bude najstrože kažnjen, kako bi se dao primer svakom budućem bahatom vozaču i tako zaštitimo živote naših kolega koji rade jedan od najodgovornijih zadataka u državi“, kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije“, prenosi Telegraf.

Bonus video:

00:14

Saobraćajna nesreća u Kneza Miloša

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.