DETALJI TRAGEDIJE KOD VRNJAČKE BANJE U KOJOJ SU STRADALE 3 OSOBE: Ovo je strašno
Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

saobraćajna nesreća

DETALJI TRAGEDIJE KOD VRNJAČKE BANJE U KOJOJ SU STRADALE 3 OSOBE: Ovo je strašno

Od zadobijenih povreda na mestu nesreće preminula je N.G, a vozač automobila N.G. i druga saputnica R.R.

Objavljeno:

N.G. (62) iz Novog Sada i njegove saputnice u vozilu R.R. (74) koja je strana državljanka a poreklom iz Vojvodine, i N.G. (61) iz Bačke Topole nastradali su u teškom udesu koja se u ponedeljak oko 16 časova dogodilo na lokalnom putu Goč - Vrnjačka Banja, dok je treća saputnica Lj.P. (61) teško povređena.

Udes se dogodio u mestu zvanom "Šiljati kamen" kada je vozač "škode rapid" beogradske registracije, u kojoj su se osim njega nalazile tri putnice, iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo sa puta i potom snažno udario u drvo.

- Zadnji kraj automobila je bio metar i po na putu, što znači da se oni nisu survali niz brdo, već su udarili u drvo. Inače, reč je o novom putu Vrnjačka Banja - Goč, i on je dosta strmiji od starog puta. Ali, na na njemu ima dosta niskih grana i rastinja, i oštrijih krivina. Moguće da je nisu to očekivali - kaže jedan od Vrnjčana koji se nakon nezgode zadesio na tom putu.

Od zadobijenih povreda na mestu nesreće preminula je N.G, a vozač automobila N.G. i druga saputnica R.R. preminuli su na putu do bolnice, dok je teško povređena LJ.P. najpre prevezena u kraljevačku bolnicu odakle je potom transportovana u KC Kragujevac.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.