ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU KOJI JE SILOVAO ŽENU I PREBIO ŠESTOMESEČNOG SINA: Ostaje iza REŠETAKA
Nasilnik, Foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

POTVRĐENO

ODREĐEN PRITVOR NASILNIKU KOJI JE SILOVAO ŽENU I PREBIO ŠESTOMESEČNOG SINA: Ostaje iza REŠETAKA

On je na saslušanju u tužilaštvu danas negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu

Objavljeno: 18:13h

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Viši sud je odredio do 30 dana pritvor V. M. (26) osumnjičenom za silovanje vanbračne supruge i prebijanje njihovog zajedničkog šestomesečnog sina, potvrđeno je u tom sudu.

Pritvor mu je određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenakom periodu ponoviti krivično delo.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela ''silovanje'' i ''nasilje u porodici'', saopšteno je ranije iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

On je na saslušanju u tužilaštvu danas negirao krivična dela za koja se tereti i izneo svoju odbranu.

Zvezdara
foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Naredba o sprovođenju istrage protiv V. M. doneta je zbog sumnje da je 1. juna oko 21 čas upotrebom sile i pretnjom silovao svoju vanbračnu suprugu, dok je ona plakala i trpela jake bolove.

Zapretio joj je da će je ubiti ukoliko pozove policiju, usled čega se oštećena dodatno uplašila za svoju i bezbednost njihovog zajedničkog deteta.

Takođe se sumnja da je Vukašin M. u prethodnih nekoliko dana, u vreme kada detetova majka nije bila prisutna, zlostavljao njihovog šestomesečnog sina, zadajući mu udarce po glavi i telu, usled čega je dete zadobilo više telesnih povreda

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.