JEZIVI DETALJI PORODIČNOG NASILJA NA ZVEZDARI: Pretukao BEBU jer je plakala dok je RADIO OVO MAJCI
Nasilnik sa Zvezdare, Foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

katastrofa

JEZIVI DETALJI PORODIČNOG NASILJA NA ZVEZDARI: Pretukao BEBU jer je plakala dok je RADIO OVO MAJCI

Kada je osumnjičeni V.M. napustio stan, žena je to iskoristila i pozvala je policiju i prijavila šta se dogodilo

Objavljeno: 16:33h

V.M. (25) je osumnjičen da je pretukao bebu od pet meseci, jer je plakala dok je on udarao, davio i silovao svoju nevenčanu suprugu D.S. (26), majku deteta. Porodično nasilje se dogodilo u petak 2. juna oko sedam ujutru na Zvezdari.

"Kada se D. S. vratila sa posla V. ju je napao tražeći da imaju se*sualni odnos. Međutim, nakon što ga je nevenčana supruga odbila on ju je udario, strgao odeću sa nje i počeo da je davi. V. je zatim silovao D. S. Budući da se D. S. opirala i vrištala, njena petomesečna beba je počela da plače. V. je prišao detetu uzeo ga u naručje i više ga puta udario po glavi zbog čega je beba zadobila više podliva i hematoma po glavi", rekao je izvor upućen u slučaj.

Zvezdara
foto: PRINTSCREEN/DRUŠTVENE MREŽE

Kada je osumnjičeni V.M. napustio stan, žena je to iskoristila i pozvala je policiju i prijavila šta se dogodilo. Policija je pronašla i uhapsila V.M. i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova 011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova 062304-560, od 19 do deset časova Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.