"BIO JE MRTAV PIJAN": Komšije o STANODAVCU koji je uhapšen zbog POKUŠAJA SILOVANJA podstanarke!
Policija / ilustracija, Foto: RINA

evo šta su rekli

"BIO JE MRTAV PIJAN": Komšije o STANODAVCU koji je uhapšen zbog POKUŠAJA SILOVANJA podstanarke!

Podsetimo, Z. M. (62) uhapšen je danas pod sumnjom da je pokušao da siluje S. S. (17), dok je ona držala u naručju jednogodišnju ćerkicu

Objavljeno:

"Bio je mrtav pijan. Jedva je stajao na nogama. On iznajmljuje sobu tom mladom bračnom paru. Devojka je bila sama sa bebom, kada joj je ušao u kuću".

Ovo pričaju šokirane komšije Z.M. (62) koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da siluje S. S. (17), dok je ona držala u naručju jednogodišnju ćerkicu.

Kako kažu, nikada ranije nije bilo problema između Z. i njegovih podstanara, "čak su se i družili".

- Vidite da u ovom dvorištu imaju dve kuće. U jednoj živi Z., dok u ovoj manjoj, živi ta devojka sa porodicom. Često su pravili roštilj i družili se zajedno. Šokirala sam se kada sam sinoć videla policiju - pričaju zaprepašćene komšije.

Problematična porodica

Ističu i da je Z. porodica problematična, ali da "ne mogu da poveruju da je bio u stanju to da uradi".

- Z. je ranije bio u zatvoru. Ali, mislila sam da se promenio. Uvek je voleo da popije, pa tako je bilo i sinoć. On se iznervirao jer mu nisu platili kiriju poslednja tri meseca, pa je upao u kuću. I sin mu je sad u zatvoru, pa i njemu šalje pare. Ali ništa to nije opravdanje da tako nasrne na devojku - tvrde komšije.

Te noći, prema rečima meštana, Z. je ušao u kuću S. S. (17) koja je bila sama sa bebom i počeo da se dere na nju i udara po sobi.

Policija
Policijafoto: Stefan Jokić

- Ona je bila sama, bez muža. U jednom trenutku je muž došao i video ih u sobi. Samo to znamo, ništa više. Sad, šta se tu desilo to ne možemo da tvrdimo, sve ostalo smo pročitali kasnije - dodaju oni.

Navode i da Z. stalno iznajmljuje sobe romskim porodicama iz naselja, te da do sada nije bilo incidenata, osim što se, kako oni tvrde, dešavalo da podstanari samo nestanu nakon nekoliko meseci neisplaćene kirije.

- Mi smo mu rekli da nađe neki posao, a ne da živi od toga. Ali eto, voleo je da popije i evo šta se desilo - kažu komšije.

Podsetimo, Z. M. (62) uhapšen je danas pod sumnjom da je pokušao da siluje S. S. (17), dok je ona držala u naručju jednogodišnju ćerkicu. Napastvovanje se dogodilo u stanu koji S. S. i njen suprug iznajmljuju od Z. M. u Velikom Mokrom Lugu.

Napad se odigrao u četvrtak u večernjim satima kada je Z. M. došao da obiđe podstanare.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

Bonus video:

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.