DEČAK (14) OBESIO PSA, I TO PETOG PO REDU: U policiji PRIZNAO SVE, rekao i ZAŠTO JE TO URADIO (UZNEMIRUJUĆ FOTO)
Zlostavljanje životinja kod Leskovca, Foto: Printscreen/Instagram/udruzenje.pit

ČISTO ZLO NA DELU

DEČAK (14) OBESIO PSA, I TO PETOG PO REDU: U policiji PRIZNAO SVE, rekao i ZAŠTO JE TO URADIO (UZNEMIRUJUĆ FOTO)

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Horor kod Leskovca: Dečak (14) OBESIO 4 PSA, priznao sve, a dao i jeziv razlog zašto je to uradio (FOTO)

Objavljeno:

Dečak (14) iz sela Vlase kod Leskovca prijavljen je policiji jer je obesio uličnog psa, potvrdio je dugogodišnji zaštitar životinja iz Lebana Goran Momčilović.

Odmah je alarmirano udruženja za zaštitu životinja “Dobrobit” iz Lebana i “Pit” iz Niša, koji su slučaj prijavili policiji.

Kako saznajemo dečak je na saslušanju u policiji priznao da je ubio psa, kao i još četiri životinje u proteklih godinu dana.

- Upitan zašto je to uradio, kazao je zato što pas ima šugu. Zapravo, nesrećnoj životinji je sa kože opalo malo dlake jer imao demodeks. Stravično je to da je dečak priznao da je ubio još četiri psa u proteklih godinu dana. Za prethodnog mu je izgovor bio da mu je jurio kokoške, pa da je to morao da uradi - tvrdi Momčilović.

Nezvanično saznajemo da je slučaj prosleđen Višem javnom tužilaštvu Leskovac na dalje postupanje.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/udruzenje.pit

"Deca vam rastu u ubice"

Na društvenim mrežama osvanuo je i snimak obešenog psa u dvorištu, te je Udruženje "PIT" iz Niša prokomentarisalo stravičnu objavu.

- Nije bitno da li je dete romske, srpske ili druge nacionalnosti bitno je da prepoznamo tu psihopatsku crtu kod deteta što kasnije dovodi do monstruoznih ubistava. Ovaj dečak sa svojih 14 godina obesio je pet pasa ove godine. Priznao je zločin a mi se sve vise nalazimo u svetu monstruma i ludaka. Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava, drugog psa je dobrovoljno predao, pas će biti veterinarski zbrinut i na sigurnom a telo obešenog psa predato veterinarskom institutu. Zaista jeziv prizor. Roditelji, bavite se decom a ne da vam deca rastu u ubice!!! - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Bonus video:

00:09

Pas u kolima u Zemunu

(Espreso/ Informer/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.