JOŠ JEDAN NAPAD STAFORDA U VOJVODE VLAHOVIĆA: Ženi se otrgao na povoca, napao malog psa sa detetom! (VIDEO)
Staford, Foto: Profimedia

HOROR

JOŠ JEDAN NAPAD STAFORDA U VOJVODE VLAHOVIĆA: Ženi se otrgao na povoca, napao malog psa sa detetom! (VIDEO)

Kako se vidi na objavljenom snimku, žena koja na povocu drži staforda govori „zato što je bolestan“

Objavljeno:

Početkom marta stanovnike naselja Vojvode Vlahovića uznemirio stravičan napad staforda na maltezera i njegovu vlasnicu. Nažalost, građani javljaju da se slična scena ponovila i sinoć.

Kako je objavljeno na Instagram stranici „moje naselje“, staford je napao tinejdžera sa malim psom, a građani se pitaju zbog čega vlasnica opasne rase na njegovu njušku nije stavila brnjicu.

Kako se vidi na objavljenom snimku, žena koja na povocu drži staforda govori „zato što je bolestan“, verovatno objašnjavajući zbog čega pas nema zaštitu preko njuške. Već u sledećoj sekundi pas se otrgao sa povoca, a građani su uznemireno reagovali uz povike „Izvuče ti se pas!“.

Sudeći po komentarima, građani koji su vlasnici manjih rasa, strahuju od staforda koji je i ranije viđan u ovom naselju i ne osećaju se bezbedno kada odu u šetnju. Neki od njih se plaše i za sopstvenu bezbednost, te apeluju da se nešto uradi povodom ove situacije, kako ne bi došlo do toga da neko ostane invalid.

Podsetimo, u martu u blizini kružnog toka u naselju Vojvode Vlahovića došlo je napada psa rase „staford“ na mini rasu „maltezer“ koju je vodila žena. Ovom prilikom mali pas je teško povređen, dok je vlasnica zadobila povrede na obe ruke.

Građani su uspeli da obuzdaju psa, a povređeni su prevezeni u Hitnu ponoć i veterinu.

04:05

SEDMOGODIŠNJI DEČAK KOGA JE IZUJEDAO STAFORD VAN ŽIVOTNE OPASNOSNI! Dečiji hirurg Đerić otkrila u kakvom je stanju mališan

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.