POZNATO STANJE MAJKE KOJU JE NAPAO DEČAK (13) IZ KOMŠILUKA : Oglasili se iz Kliničkog centra Vojvodine
Foto: Kurir/S.U.

POTRESNO

POZNATO STANJE MAJKE KOJU JE NAPAO DEČAK (13) IZ KOMŠILUKA : Oglasili se iz Kliničkog centra Vojvodine

Kako se nezvanično saznaje, ocu maloletnog dečaka K. L. (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Objavljeno: 15:32h

Žena (57) i njen sin (17) teško su povređeni kada ih je dečak (13) napao sekirom u selu Radojevo, a kako se saznaje V. S. je trenutno stabilnog opšteg stanja.

Kako za "Blic" priča PR Kliničkog centra Vojvodine, Siniša Knežević, pacijentkinja je primljena na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Vojvodine preko Urgentnog centra zbog povrede glave.

- Nakon prijema u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sprovedena je adekvatna dijagnostika i primarni hirurški tretman. Pacijentkinja je stabilnog opšteg stanja hospitalizovana je na Klinici za neurohirurgiju gde se sprovodi dalji intenzivni konzervativni tretman i monitoring - rekao je Knežević.

Podsetimo, mladić (17) zatečen je u Ulici Maršala Tita ispred broja 100 sa ubodnim ranama na stomaku. U kući je zatečena njegova majka sa povredama glave.

1 / 2 Foto: Kurir/S.U.

- Njih je sekirom napao dečak (13) iz Radojeva. U Urgentni centar Zrenjaninske bolnice majci i sinu su konstatovane teške telesne povrede opasne po život - kaže izvor "Blica".

Otac priveden, krivična prijava i protiv majke

Kako se nezvanično saznaje, ocu maloletnog dečaka (31) je određeno zadržavanje zbog krivičnog dela - zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta.

Krivična prijava u redovnom postupku će biti podneta i protiv (32), majke maloletnog dečaka, i to zbog krivičnog dela - zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.