POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE OCA MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: MUP objavio snimak! (VIDEO)
Hapšenje oca ubice, Foto: MUP

HOROR

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALO HAPŠENJE OCA MASOVNOG UBICE IZ MLADENOVCA: MUP objavio snimak! (VIDEO)

Pomahnitali U. B. kobnog dana, tačnije u četvrtak uveče, otišao je iz svoje kuće, koja se nalazi u selu gde Šepšin do mesta Malo Orašje kako bi počinio masakr

Objavljeno:

R. B. (55), otac masovnog ubice U. B. (21) iz Mladenovca, uhapšen je u saradnji VJT u Smederevu, VJT u Beogradu i Uprave kriminalističke policije u cilju utvrđivanja činjenica koje se odnose na poreklo oružja kojim je, kako se sumnja, njegov sin U. B. ubio osmoro, a ranio 14 osoba.

Policija je pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u okolini Mladenovca pronašla i oduzela dve vojne dozvole za pušku karabin sa optikom i za revolver, pištolj sa dva okvira, dve optike za lovačku pušku, revolver, nekoliko stotina komada municije različitog kalibra, kao i jednu ručno pravljenu napravu sa mogućnošću okidanja.

1 / 6 Foto: MUP

Uhapšenom se na teret stavlja nedozvoljeno držanje oružja i stavljenje u promet eksplozivnih materija.

01:00

Hapšenje oca masovnog ubice iz Mladenovca

Podsetimo, pomahnitali U. B. kobnog dana, tačnije u četvrtak uveče, otišao je iz svoje kuće, koja se nalazi u selu gde Šepšin do mesta Malo Orašje kako bi počinio masakr navodno jer su u tom selu pričali loše o njegovoj porodici, kada nikog nije zatekao u centru sela u povratku kod spomenika izrešetao tinejdžere koji su slavili đurđevdanski uranak od kojih je pet umrlo usled zadobijenih povreda,a sedmoro ih je ranjeno.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.