SUTRA ĆE BITI ODRŽANA KOMEMORACIJA U OŠ "Vladislav Ribnikar: Poznato vreme početka!
Vračar, Foto: Stefan Stojanović

SAOPŠTENO

SUTRA ĆE BITI ODRŽANA KOMEMORACIJA U OŠ "Vladislav Ribnikar: Poznato vreme početka!

Ministarstvo prosvete i Osnovna škola „Vladislav Ribnikar“ uputili su medijima molbu

Objavljeno:

Komemoracija tragično nastradalima u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ biće održana u sredu, 10. maja 2023. godine u 18 časova, u Skupštini grada u Velikoj sali, najavilo je Ministarstvo prosvete.

Zbog intimnosti skupa i malog broja mesta, komemoraciji će prisustvovati porodice stradalih, zaposleni u školi, učenici i njihovi roditelji.

Iz Ministarstva prosvete navode da će biti omogućeno snimanje pokrivalica i apeluju na redakcije da na komemoraciju upute samo snimatelje i foto-reportere.

1 / 7 Foto: Tamara Trajković

Ministarstvo prosvete i Osnovna škola „Vladislav Ribnikar“ uputili su medijima molbu da zajedno omogućimo porodicama, učenicima i zaposlenima u školi da se u miru oproste od najdražih, prenosi N1.

Podsećamo, u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru 3. maja, učenik sedmog razreda (14) pucao je na obezbeđenje i učenike i tom prilikom ubio osam učenika i člana obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedna nastavnica ranjeni.

10:03

EKSKLUZIVNA ISPOVEST ANESTEZIOLOGA KOJI JE PRIMIO 10 RANJENIH NAKON PUCNJAVE U MLADENOVCU: Bila su to deca, nismo pričali sa njima

(Espreso/N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.