ISPOVEST KOMŠINICE KOJA JE VIDELA HAPŠENJE UBICE IZ MLADENOVCA: Bilo je opsadno stanje, rečima ne mogu opsati užas
Ubica iz Mladenovca, Foto: Petar Aleksić/Printscreen/

detalji

ISPOVEST KOMŠINICE KOJA JE VIDELA HAPŠENJE UBICE IZ MLADENOVCA: Bilo je opsadno stanje, rečima ne mogu opsati užas

Komšinica V.S. Uroševog ujaka i dede koji su privedeni tvrdi da ni oni nisu znali šta se dešava, te da je Uroš krišom ušao ne rekavši im ništa

Objavljeno:

U. B. (21) iz Mladenovca uhapšen posle devet sati dramatične potrage. U ranim jutarnjim časovima policija ga je pronašla u Vinjištu kod Kragujevca, na ogromnom imanju njegovog ujaka i dede, dok se on krio u njihovom kokošinjcu. Tačno tu ga je policija i locirala, opkolila i uhapsila.

Naime, on je za sklonište odabrao kokošinjac od crvene cigle koji se nalazi pored velike porodične kuće i u blizini je skladišta.

Njegova porodica koja se nalazila u kući je spremala slavu u tom momentu i svi su uhapšeni pod sumnjom da su ga krili od policije, a da nisu prijavili.

Mladenovac
foto: Nenad Kostić

Komšinica V.S. Uroševog ujaka i dede koji su privedeni tvrdi da ni oni nisu znali šta se dešava, te da je Uroš krišom ušao ne rekavši im ništa.

- Pila sam kafu kod komšinice i kad sam krenula nazad kući presrela me je policija. Specijalci u uniformi su mi rekli da se sklonim u najbližu kuću, nema veze da li je moja. Nisam ni znala da se on krije tamo ni šta se dešava. Ni rođaci njegovi nisu znali, oni su fini ljudi, hvatali su se ljudi za glavu u neverici šta im je napravio- kaže komšiniza za Kurir i dodaje:

Mladenovac
foto: Nenad Kostić

- Oni treba da slave krsnu slavu, a ovo ih je zadesilo. Ovde je bilo opsadno stanje, policija je sve zatvorila kad su ga hapsili. Nismo znali šta se dešava, kao da je ratno stanje. Trajalo je par sati, nismo smeli iz kuće da izađemo. Sigurna sam da moje komšije, a njegovi rodjaci nisu znali da je on tu, oni ga sigurno nisu krili.

Taksista koji ga je dovezao do Vinjišta gde se krio, bio je prinuđen da to uradi, nakon što mu je Uroš pripretio bombom.

U taksiju je bila još jedna mušterija koja je bila trudna, kada im je ovaj dvadesetogodišnjak prekinuo vožnju.

01:04

Dobričanin: Starosnu granica treba ukloniti!

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.