"KAD SU GA OTVORILI, JADNA LI SAM JA": Majka ubijenog dečaka u masakru kod Mladenovca zakukala, POTRESNO!
Mesto zločina, Foto: Nemanja Nikolić

tuga pregolema

"KAD SU GA OTVORILI, JADNA LI SAM JA": Majka ubijenog dečaka u masakru kod Mladenovca zakukala, POTRESNO!

"Samo je pucao i pucao"

Objavljeno:

Porodica dečaka A.M. koji je ubijen u krvavom piru kod Mladenovca (17) kažu za Kurir da je ovo neko prokleto vreme koje je u trenu odnelo toliko dece koju više niko ne može da im vrati.

- Videla sam mog sina. Prokleta da sam! Što nisam ležala ja umesto njega na onom stolu. Kad su ga otvorili, jadna li sam ja - Zakukala je majka koja jedva stoji na nogama.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

- Proklet bio, što ga nisu ubili! - rekla je majka.

Rođaci koji su se okupili u dvorištu porodične kuće kažu za Kurir da je ovo velika nepravda.

- Šta nam se ovo nadvilo nad glavom pa nam svu decu pobiše u nekoliko dana! On je bio divan dečak koji se samo tog dana družio sa prijateljima i uživao i onda je jedan bahati skot od deteta odlučio da ih pobije - kažu oni i dodaju:

- Ubica je ceo život bahat i bezobrazan. Znao je da se potuče sa nekim klincima iz sela i nikome ništa. Krao je, a čak je imao i ludilo jedno vreme u glavi da je znao da dođe u centar sela i da od 14 do 16 sati motorom pravi buku i glupira se. Sve se zataškavalo jer mu je sin uglednog čoveka, ali evo vidite šta su nam sad napravili - rekla je ona.

Kako dalje navode rođaci U. K. je bez trunke kajanja rešeta decu.

- Samo je pucao i pucao. Nije mario koga i koliko njih će pobiti. Ovo je nešto što treba da se zaustavi - kažu rođaci ubijenog maloletnika.

Podsetimo, iza bezumnog čina noćašnjeg nasilja stoji uhapšeni U.B. (21) koji je u tri mladenovačka sela sejao smrt ostavivši za sobom osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

00:50

Mladenovac

(Espreso / Kurir.rs / B.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.