"ON ĆE DA IZAĐE NAPOLJE, ALI ONI IZ SANDUKA NIKAD NEĆE!" Kruži jeziv snimak, DEVOJČICA PODRŽAVA UBICU!
Foto: TWITTER/PRITNTSCREEN

SRAMOTA

"ON ĆE DA IZAĐE NAPOLJE, ALI ONI IZ SANDUKA NIKAD NEĆE!" Kruži jeziv snimak, DEVOJČICA PODRŽAVA UBICU!

Na društvenim mrežama je sve više onih koji nažalost podržavaju čin ovog učenika

Objavljeno:

Jezivi snimak kruži mrežama, a na njemu se vidi devojka koja podržava učenika koji je počinio masakr u školi na Vračaru.

U ranim jutarnjim časovima u sredu se u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodio krvavi pir kada je dečak, učenik sedmog razreda, izvadio pištolj i pucao u čuvara, nastavnicu istorije i prisutne đake. U pucnjavi je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja, a nastavnica istorije i šestoro učenika je ranjeno.

Na društvenim mrežama je sve više onih koji nažalost podržavaju čin ovog učenika, a jedan snimak je šokirao i zgrozio mnoge. Devojka je snimala lajv na TikToku i tu govorila o masakru u osnovnoj školi koji je potresao celu Srbiju. Ona je izgovarala jezive reči, a neko je uhvatio momenat kada je rekla da podržava učenika koji je počinio užas.

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

"On će da izađe, ali oni iz sanduka nikad neće", izgovorila je devojka i počela da se smeje na to, a u pozadini je išla muzika. Onda je kroz podsmeh rekla: "Jao vidi što pale sveće, za koga bre palite sveće", a onda je upotrebila pogrdan naziv za decu koja su živote izgubila u masakru.

U komentarima na snimku koji se prenosio uživo su neki bili nemi na ono što je devojka izgovorila, a neki su je čak i podržavali. Snimak nećemo objaviti jer je uznemirujući.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.