MEŠTANI SELA U KOM SE DESIO KRVAVI PIR OPISALI STRAVU I UŽAS: Tvrde da je UBIJENI POLICAJAC goloruk krenuo na UBICU
Mesto zločina, Foto: Petar Aleksić

krvavi pir

MEŠTANI SELA U KOM SE DESIO KRVAVI PIR OPISALI STRAVU I UŽAS: Tvrde da je UBIJENI POLICAJAC goloruk krenuo na UBICU

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu

Objavljeno:

Meštani sela Dubona kod Mladenovca kažu da je sinoć u selu vladao potpuni haos.

- Njih sedmoro su sedeli na klupici pored škole i ludak je došao i parkirao se preko puta škole, pored prodavnice. Izašao je iz kola i počeo da rešeta po njima. Sve su to klinci koji nisu pravili probleme, a on ih je ubio ili ranio - kaže mladić iz sela koji je video krvavi pir U. B.

- Počela je vriska, dozivanje, jaukanje. Verujte, sve se dogodilo nenadano i u trenutku niko od njih nije imao šanse da se spase.

Kako kaže drugi sagovornik Kurira, leteli su meci svuda.

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

- Neko od njih je uspeo da se spasi tako što je legao ispod klupice. Krvi je bilo na sve strane, a mi smo čuli jezivu rafalnu paljbu. Nije se ni za trenutak zaustavio. Policajac je krenuo goloruk na njega, ali on ga ubio kao zver.

Kako dalje navode za Kurir uznemireni meštani sela u kom je krenuo pokolj, neki su izleteli iz kuće, ali već je bilo kasno.

- Kad sam čuo šta se dešava izleteo sam iz kuće, ali je već bilo kasno verovatno bi i mene ubio. Zvali smo policiju i Hitnu pomoć. Pokušali smo da pomognemo klincima. Srce mi se cepa i nije mi dobro od prizora koji smo sinoć zatekli - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Deca su krvarila, nosili smo ih. Jaukali su, pritiskali smo im rane, sve je bilo puno krvi. Jao Bože, ne ponovilo se. Samo da prežive ovi ranjeni.

Podsetimo, U. B. (21) je masakr započeo noćas oko 21 i 40 u okolini Mladenovca, selu Dubona, a prvo je, kako nezvanično saznajemo stradao mladi policajac.

- Krenuo je prvo od Dubone da ubija. Policajac koji je prvi stradao je pokušao da ga spreči. Njega je prvo ubio pa nastavio dalje, koliko ja znam. Navodno se sa njim prvo zakačio - rekao je meštanin Dubone za Kurir.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đak ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

(Espreso / Kurir.rs / B.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.