NJIH ČETVORO DOVEZLI U BEŽIVOTNOM STANJU U SMEDEREVSKU BOLNICU: Troje stabilno!
Mladenovac, Foto: Nemanja Nikolić

užas

NJIH ČETVORO DOVEZLI U BEŽIVOTNOM STANJU U SMEDEREVSKU BOLNICU: Troje stabilno!

Kasno sinoć su četiri pacijenta dovezena u smederevsku bolnicu bez vitalnih funkcija i nažalost lekari nisu mogli ništa da učine do da konstatuju smrt

Objavljeno:

U bolnici u Smederevu tri mladića su operisana i sva trojica su, kako je Kuriru rečeno u ovoj bolnci, van životne opasnosti.

"Oni su stabilnih vitalnih parametara. Mladić koji je imao najtežu operaciju je u jedinici intenzivnog lečenje, komunikatovan je i stabilan. Starosti su 20, 21 i 23 godine", rečeno nam je u bolnici.

Kasno sinoć su četiri pacijenta dovezena u smederevsku bolnicu bez vitalnih funkcija i nažalost lekari nisu mogli ništa da učine do da konstatuju smrt.

- Ubijen je dečak od 15 godina, a ostala trojica preminulih su 2005, 2002. i 2003. godište- rečeno je Kuriru. Podsetimo, Uroš B. je u krvavom piru u selima nedaleko od Mladenovca ubio najmanje osam ljudi, a ranio 13. Upravo je uhapšen nedaleko od Kragujevca.

Ovaj masakr je samo dan nakon masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu gde je đaj ubio osam učenika i čuvara, a ranio njih šest i nastavnicu.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.