OVO SU DETALJI KRVAVOG POHODA MASOVNOG UBICE U MLADENOVCU: Pucao iz automatske puške, a ovako je sve teklo
Masovni ubica iz Mladenovca, Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Društvene mreže

stravično

OVO SU DETALJI KRVAVOG POHODA MASOVNOG UBICE U MLADENOVCU: Pucao iz automatske puške, a ovako je sve teklo

Poznato je da je u vikendici koju koristi ubica pronađena veća količina oružja i municije i sve je to zaplenjeno

Objavljeno: 14:16h

Policija je uhapsila mladića koji je u selu Dubona kod Mladenovca ubio osam, a ranio 14 osoba. Pomahnitali napadač je pucao automatske puške i pištolja.

Mladić U.B. je svojoj krvavi pohod počeo na jednom mestu kada je izašao iz kola i ispalio rafal oko grupe ljudi koja je sedela oko logorske vatre na pikniku. Zatim je nastavio krvavi pir i došao do pozicije koja je udaljena nekoliko kilometara dalje i izašao iz kola i pucao u četiri osobe koje su nameštale kapiju na dvorištu. Potom je opet seo u kola i odvezao se ka centru sela Dubona i opet pucao, gde je ubio dve osobe, policajca koji nije bio na dužnosti i njegovu sestru. Ubica je zatim pobegao i tada je tragalo više od 600 pripadnika MUP-a za njim.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Poznato je da je u vikendici koju koristi ubica pronađena veća količina oružja i municije i sve je to zaplenjeno. Policija je bila u svim ulicama i sokacima na ovom području. U mestima Dubona i Malom Orašju, Šepšin se nije dozvoljavao izlaz, a policija je proveravala sve napuštene kuće i skrivena mesta kako bi se pronašao ubica, koji je pronađen u okolini Kragujevca.

U Duboni kod Mladenovca stradali su policajac M.P. (22) i njegova sestra K.P. (19) i D. T. (25). Na drugoj teritoriji, smederevskoj stradali su M.M. (18), N.S. (21), L.M. (20), N.M. (15) i A.M. (18).

U ovom trenutku ne zna se motiv masakra, ubica ima dosije zbog krađa i napada na službeno lice i prekršajnu prijavu po Zakonu o držanju oružja. Sumnja se da je tokom bekstva menjao automobile. On je sin vojnog lica i do sada nije osuđivan. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

01:55

MORAMO POSLATI PORUKU GRAĐANIMA - ŠTA DALJE: Ivana Stašević Karličić za Kurir TV

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.