DEČAK (9) U BEOGRADSKOJ ŠKOLI NAPRAVIO SPISAK, POLICIJA REAGOVALA: Detalji nove drame!
Policija, Foto: Tamara Trajković

KATASTROFA

DEČAK (9) U BEOGRADSKOJ ŠKOLI NAPRAVIO SPISAK, POLICIJA REAGOVALA: Detalji nove drame!

Ovaj dečak je doneo plastični pištolj u školu, koji je izvadio i okrenuo prema učenicima

Objavljeno:

Policiji je jutros oko 9.50 sati dobila poziv da je učenik trećeg razreda (9) Osnovne škole "Desanka Maksimović" pravio spisak sa imenima, saznaje "Blic".

Policija je reagovala odmah po prijavi i sa dečakom će biti obavljen razgovor.

Ranije danas policija u Obrenovcu uhapsila je oca maloletnog učenika koji je jutros u Osnovnoj školi "Jefimija" u Obrenovcu nakon minuta ćutanja izvadio plastični pištolj. Sa njim je u policiju pošao i sin.

Kako se sumnja, ovaj dečak je doneo plastični pištolj u školu, koji je izvadio i okrenuo prema učenicima. Policija je odmah reagovala.

- Incident se dogodio u OŠ "Jefimija" u centru Obrenovca. Na licu mestu reagovao je školski policajac. U prvom razgovoru sa razrednom, dežurni nastavnik ostavio je decu nakon minuta ćutanja u učionici na trenutka, kako bi video da li su sva deca ušla na čas. Dečak sa inicijalima M. D. izvadio je iz ranca plastični pištolj i pokazao ga drugu. Taj drug ga je uzeo, najverovatnije u nameri da ga baci u kantu - kaže Mijatović.

Hiljade građana širom Srbije sinoć je odalo počast ubijenoj deci i čuvaru škole. Sveće su palili u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu...

1 / 18 Foto: Nenad Kostić
04:57

NEMOJTE NASEDATI! TU REČENICU NE MOŽE DA IZGOVORI DETE OD 13 GODINA! Nikodinović: Upotrebljen je kao oružje OVIH ORGANIZACIJA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.