"POSLALA SAM ĆERKU U ŠKOLU I NIKADA SE VIŠE NEĆE VRATITI!" Reči majke ubijene devojčice PARAJU DUŠU!
Vračar, Foto: Nenad Kostić

TUGA DO NEBA

"POSLALA SAM ĆERKU U ŠKOLU I NIKADA SE VIŠE NEĆE VRATITI!" Reči majke ubijene devojčice PARAJU DUŠU!

Majka jedne od nastradalih devojčica pojavila se danas ispred škole

Objavljeno:

Sedam devojčica, jedan dečak i radnik obezbeđenja nastadali su u krvavom piru svog školskog druga. Majka jedne od ubijenih devojčica pojavila se danas ispred škole.

Dečak (13) u svom krvavom piru ubio je radnika obezbeđenja, sedam devojčica i jednog dečaka, učenika škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a ranio više njih. Majka jedne od nastradalih devojčica pojavila se danas ispred škole gde se okupio veliki broj učenika i nastavnika koji su odavali poštu nastradalima, palili sveće i ostavljali cveće.

1 / 8 Foto: Nenad Kostić

"Ćerku sam izgubila. Poslala sam je u školu i nikada se više neće vratiti! Ništa više nemam i moj život nema nikakvog smisla", rekla je majka ubijene devojčice. Ona je zatim sela na trotoar i počela da plače, a uz nju je bila i prijateljica.

Podsetimo, učenik je juče u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubio osam đaka, čuvara i ranio šestoro dece, kao i nastavnicu istorije. Trenutno se nalazi na neuropsihijatriji, gde mu je ukazana stručna pomoć, dok je njegovom ocu određeno zadržavanje do 48 sati.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.