DAN PRE KRVAVOG PIRA PENZIONISANI PUKOVNIK IMAO TRAGEDIJU: Dok je njegova žena spremala SAHRANU, on počinio ZLOČIN
Ubistvo u Rumi, Foto: Kurir

STRAŠNO

DAN PRE KRVAVOG PIRA PENZIONISANI PUKOVNIK IMAO TRAGEDIJU: Dok je njegova žena spremala SAHRANU, on počinio ZLOČIN

Izvor upozat sa slučajem navodi da se Goranova ćerka jako potresla kada je zatekla oca i babu u lokvi krvi.

Objavljeno:

Pukovnik u penziji Goran R. (59) iz Rume u sredu uveče ubio je svoju majku Zlatu R. (89), kada je došao da je obiđe, a zatim je izvršio samoubistvo. Tela u lokvi krvi našla je Goranova ćerka, odnosno Zlatina unuka.

Ćerka našla tela

- Iz za sada nepoznatog razloga Goran je ubio svoju majku, a potom presudio sebi. Dan pre horora, navodno, Goranova supruga odvela je svoju majku na selo, koja je inače boravila sa Zlatom tokom zimskog perioda u stanu u kom se dogodio zločin. Po dolasku u selo, Goranova tašla je iznenada istog dana preminula, pa se Goranova supruga nije vratila u Rumu, nego je ostala kako bi spremala sahranu - kaže Kurirov izvor:

Ruma
foto: Društvene mreže

- Goran je posle saznanja da mu je tašta preminula otišao kod svoje majke da je obiđe, a onda se dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Izvor upozat sa slučajem navodi da se Goranova ćerka jako potresla kada je zatekla oca i babu u lokvi krvi.

- Jedva je došla sebi i pozvala Hitnu pomoć i policiju - pričaju nam komšije. Kako navode meštani Rume, pukovnik u penziji je bio, navodno, problematičan, a u poslednje vreme je imao i odeđene psihipčke probleme.

- Znamo da ima pištolj kod sebe, ali nismo čuli pucnje, pa tako i ne znamo čime je ubio majku i sebe - kaže komšija i navodi da je Goran R. često izazivao incidente.

Policija, Ruma
foto: Kurir

- Svi su imali strah od njega i trudili su se da ga zaobiđu u širokom luku, jer se nikad nije znalo u kakvom je stanju tog dana i šta sve može da mu padne na pamet. Incidenti su mu bili sasvim normalna pojava, i znao je da pravi haos i nekome ko mu kulturno kaže "dobar dan". Jednom je jurio čistačicu zgrade da je tuče, jer mu se nije dopalo kako je očistila zgradu. Stanari su je jedva spasli od batina - svedoče komšije.

Maltretirao mlekarku

Prema njihovim rečima Goran R. jednom je bio brutalno pretučen. - Toliko je jednom poludeo da je maltretirao i napao mlekarku, koja drži radnju u prizemlju zgrade. Ne sećam se šta je tačno radio, ali žena nije mogla da se odbrani od njega, pa je u pomoć pozvala sina koji ga je pretukao. Međutim, ubrzo je nastavio po starom - dodali su susedi.

Lečio se u Beogradu

Psihički nije bio kako treba

Rumljani su naveli i da se često pričalo da je Goran R. depresivan i da se lečio.

- Pričalo se da psihički nije kako treba nakon rata koji je preživeo i da je čak išao na lečenje u Beograd. Navodno je imao i neku terapiju, ali to već ne znamo sa sigurnošću - kažu meštani Rume.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.