Jezivi detalji ranjavanja: Sin Danila Lazovića otišao u Dom zdravlja sa dva metka u telu!

teško povređen u zasedi

Jezivi detalji ranjavanja: Sin Danila Lazovića otišao u Dom zdravlja sa dva metka u telu!

Na njega su neidentifikovani napadači u četvrtak uveče ispalili nekoliko metaka iz vatrenog oružja, od čega su ga dva pogodila u grudi i levo koleno
Objavljeno: 21:12h

Sin glumca Danila Lazovića - Miloš (21), koji je pogođen sa dva metka u Vrčinu, primio je telefonski poziv pre nego što je izašao iz kuće i uleteo u zasedu. Sin (21) glumca Danila Lazovića ranjen u revolveraškom obračunu! Prvi rezultati istrage pokazali su da je Miloš najverovatnije poznavao napadače jer je primio poziv da se s nekim nađe. Na njega su neidentifikovani napadači u četvrtak uveče ispalili nekoliko metaka iz vatrenog oružja, od čega su ga dva pogodila u grudi i levo koleno.

Foto: News1, Aleksandar Jovanović, Hitn apmoć
Očevidaca incidenta nije bilo, a momak je, kako saznajemo, teško ranjen sam otišao do lokalnog Doma zdravlja, odakle je prevezen u Urgentni centar. - Odjednom se pojavio momak sav krvav. Bio je bled i uplašen. Rekao je: „Pomozite mi, pucali su u mene“ - kažu u vrčinskoj ambulanti. U ovom podavalskom selu nerado pričaju o pucnjavi na Lazovića iako je napadnut u centru Vrčina, kada je bilo ljudi na ulicama. (Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.