DEČAKU (2) NIJE AMPUTIRAN PRST? Obrt nakon vesti da je dete teško povređeno u vrtiću na Zvezdari
Vrtić, Foto: Printscreen/RTS

NAJNOVIJE INFORMACIJE

DEČAKU (2) NIJE AMPUTIRAN PRST? Obrt nakon vesti da je dete teško povređeno u vrtiću na Zvezdari

Tužilaštvo će nakon svih traženih provera proceniti i doneti odluku da li ima elemenata nekog krivičnog dela ili se radi o nesrećnom slučaju

Objavljeno:

Dvogodišnjem dečaku V. C., koji je povređen prilikom zatvaranja metalnih vrata u vrtiću "Oblačak" na Zvezdari, nije amputiran deo palca desne šake, pišu "Novosti".

Prema poslednjim informacijama, detetu su vrata prikleštila prst, a ambulantno mu je uklonjen povređen nokat. Nesrećni slučaj se, navodno, dogodio 20. aprila u popodnevnim časovima. Ministarstvu prosvete nije stigla prijava o incidentu.

Posle natpisa u medijima, oglasilo se i Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Oni su naložili PS Zvezdara da se u daljem postupanju uzmu izjave od vaspitačice, majke povređenog deteta, da se pribavi snimak sa video-nadzora iz vrtića kada se povređivanje dogodilo, kao i da se pribavi medicinska dokumentacija na okolnosti vrste i težine nastalih povreda kod deteta.

Tužilaštvo će nakon svih traženih provera proceniti i doneti odluku da li ima elemenata nekog krivičnog dela ili se radi o nesrećnom slučaju.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.