PUCAO DEVOJCI U GLAVU JER JE ODBILA DA SE UDA ZA NJEGA: Sećanje na jeziv zločin koji se desio UOČI VASKRSA
Toplica Marković, Foto: Društvene mreže

nezapamćen zločin

PUCAO DEVOJCI U GLAVU JER JE ODBILA DA SE UDA ZA NJEGA: Sećanje na jeziv zločin koji se desio UOČI VASKRSA

Toplica je, prema sećanju komšija, kad su se parkirali izvadio prsten i zaprosio Ivanu koja ga je odbila

Objavljeno:

Toplica Marković (42) iz sela Krušar kod Ćuprije na Uskrs je ubio svoju bivšu devojku Ivanu S. (25) i njenu najbolju drugaricu Biljanu O. (18). Pucao im je u glavu, jer je Ivana odbila da se uda za njega!

Strašan zločin dogodio se početkom aprila 2010. godine, a meštani sela Krušar zauvek će pamtiti 4. april, kada su pronađena tela dve devojke na šljunkari.

- Ivana i Toplica su bili u vezi od njene 15 godine, ali su se stvari promenile kada je ona upisala Stomatološki fakultet u Beogradu. Marković je ostao u selu i radio u lokalnoj šljunkari i jedina ambicija bila mu je da oženi Ivanu - kazali su tada meštani sela za medije i dodali:

- Problem između Toplice i devojaka nastao je kada je navodno Biljana svojoj drugarici pokazala fotografiju na kojoj je on sa drugim devojkama. Ivanu je to pogodilo i udaljila se od njega, a zatim i raskinula. Toplica je to veoma teško podneo, ali se i dalje nadao da će se ona predomisliti. Sumnjao je da je upravo Biljana ta koja je napravila razdor među njima - kazali su oni tada.

Ivana Stojković i Biljana Obradović
Ivana Stojković i Biljana Obradovićfoto: Društvene mreže

Sve se dogodilo noć uoči Vaskrsa.

- Ivana je vozila očeva kola i negde oko četri sata ujutu krenule su kući. Tada su u centru sela videle Toplicu, koji im je tražio da ga odvezu na posao, što su one i uradile - prisećaju se meštani.

Toplica je, prema njihovom sećanju, kad su se parkirali izvadio prsten i zaprosio Ivanu koja ga je odbila. Bez razmišljanja je uzeo pištolj, koji je prethodno ukrao od oca, i pucao joj u potiljak, jer je sedeo na zadnjem sedištu. Nesrećna Biljana koja je sedela na mestu suvozača uspela je da istrči iz kola, ali je Toplica sustigao i ranio u butinu.

Biljana je počela da vrišti i zapomaže, ali uzalud. Toplica joj je pucao u glavu.

Posle zločina Toplica je najmirnije odšetao kući, a da slučaj bude još jeziviji pravio se da je patio sa Ivanom i učestvovao u njenoj potrazi.

Monstrum je osuđen na kaznu od 40 godina.

(Espreso / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.