U TOKU 2 VELIKE POTRAGE ZBOG PUCNJAVA: Braća upucana u Obrenovcu, ranjeno i obezbeđenje "Fristajlera"
Policija (ilustracija), Foto: Kurir/Ana Paunković

akcija policije

U TOKU 2 VELIKE POTRAGE ZBOG PUCNJAVA: Braća upucana u Obrenovcu, ranjeno i obezbeđenje "Fristajlera"

Vasilije je osuđen na 12 godina zbog ubistva. Njegov šest godina mlađi brat hapšen je zbog narkotika i razbojništva

Objavljeno:

U Beogradu su na snazi dve potere za napadačima koji su ranili braću Vasilija M. (32) i Miloša M. (26) u Obrenovcu i pripadnika obezbeđenja kluba "Freestyler", Darka M. (38).

Policija od 4. aprila "češlja" Obrenovac kako bi saznala više detalja oko ranjavanja braće Vasilija M. (32) i Miloša M. (26).

Njih dvojicu je u Urgentni centar dovezao prijatelj S.M. koji je izjavio da o pucnjavi ne zna ništa.

- Vasilije je upucan u koleno, a Miloš u potkolenicu i natkolenicu. Stariji brat je policiji rekao da su se šetali glavnom ulicom u Obrenovcu kada su čuli pucnjavu, a zatim i osetili da su ranjeni. Tako ranijeni su, navodno, došli do bazena u Obrenovcu gde su pozvali druga da ih doveze u bolnicu. Nakon pregleda su sami otišli. Miloš je izjavio "da ima pravo da ćuti o ranjavanju" - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Ono što policiji dodatno otežava posao jeste što nije poznato na kom mestu u Obrenovcu je došlo do obračuna. U glavnoj ulici nije nađena nijedna čaura. Policija je uzela nekoliko snimaka sa kamera na osnovu kojih bi mogla da dobije više informacija.

Inače, Vasilije je osuđen na 12 godina zbog ubistva. Njegov šest godina mlađi brat hapšen je zbog narkotika i razbojništva.

Darko M.
Darko M.foto: Printscreen/facebook

- Vasilije je osuđen za ubistvo mladića Stefana Lazarevića. Sud je utvrdio da je 2018. godine pretukao, a zatim ga nožem izbo. Lazarević je preminuo usled brojinih povreda - dodaje naš izvor.

Vasilije je tokom istrage bio u pritvoru, a na slobodi je jer je uložio žalbu na odluku suda.

Nekoliko dana kasnije, tačnije, tokom proteklog vikenda, Darko M. (38) upucan je u ruku i kuk.

Inače, on se oglasio se na svom Fejsbuk profilu, a u objavi je napisao da su mu pojedine kosti i zglobovi potpuno smrskani.

"Gotova operacija šake. Videćemo epilog pošto su pojedine kosti i zglobovi bukvalno smrskani. Ljubi čika Darko cvetiće“, napisao je on.

Inače, prema rečima saslušanjih svedoka, osumnjičeni za pokušaj ubistva prišao je Darku i bez reči pucao u njega, a zatim pobegao. Obračun se dogodio na vratima objekta, a unutra je bilo oko 500 ljudi.

Kako saznajemo, policija je uzela snimke sa kamera i intezivno se traga za napadačem.

Ranjeni Darko se i pre nekoliko dana oglasio porukom:

- Ustao čika Darko iz kreveta, stara je to ku**a. Hvala vam svima cvetići moji na brizi i izvinjavam se onima kojima nisam uspeo da se javim i odgovorim. Ceo dan sam pod lekovima protiv bolova i čekam termin za operaciju šake. Ljubi čika Darko cvetiće - napisao je on ispod fotografije.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Inače, vlasnici zimskog "Fristajlera" su nedavno promenili kompletnu postavu obezbeđenja u klubu, jer su, navodno, imali probleme zbog onih koji su ranije obezbeđivali objekat.

Ovaj noćni klub ima poznatu "kriminalnu istoriju", u koju je navodno, prema rečima okrivljenog svedoka Srđana Lalića umešan i Veljko Belivuk.

Bonus video: Pucnjava na Košutnjaku

01:11

Beograd, pucnjava na Kosutnjaku, ranjen muskarac

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.