POTRESNA ISPOVEST ŽENE ČIJA JE ŽELJA DA ŠTITI DECU BILA JAČA OD OŠTROG NOŽA! Gledajte Crnu hroniku večeras u 19.15
Foto: Kurir Tv

POGLEDAJTE

POTRESNA ISPOVEST ŽENE ČIJA JE ŽELJA DA ŠTITI DECU BILA JAČA OD OŠTROG NOŽA! Gledajte Crnu hroniku večeras u 19.15

Prvi šamar bi trebalo da bude alarm ženama da se okrenu i odu

Objavljeno:

Večeras u 19.15 časova na Kurir televiziji gošća emisije "Crna hronika" je žena borac, samohrana majka dva dečaka i žrtva porodičnog nasilja.

Svaka treća žena u Srbiji pretrpela je neki vid nasilja. Nasilje nad ženama i devojčicama predstavlja najčešći i najteži oblik kršenja ljudskih prava i sloboda.

Prvi šamar bi trebalo da bude alarm ženama da se okrenu i odu, jer prema iskustvima, svaka priča počinje upravo jednim šamarom ili uvredom, a nastavak je uvek sve gori i brutalniji.

Tako je počela i njena priča, zaljubila se i udala sa 17 godina, napustila je roditeljski dom i započela bračni zivot koji se već u prvim mesecima pretvorio u vrstu zarobljeništva. Prvi šamar dobila je zbog pogleda na običnog prolaznika. Nekoliko puta je pokušala da izadje iz toksičnog odnosa, svaki pokušaj završavao se molbama, pretnjama i brutalnim prebijanjem. Dobila je dvoje dece i dala novu šansu svom braku do trenutka kada je njen muž potegao nož i naneo joj 17 uboda.

Tetive na rukama su joj bile presečena, plućna maramica probijena, na ivici života poslednjim atomima životne snage hrabra majka je uspela da podigne bebu u krvavo naručje, uzme za ruku sina od tri godine izvede ih iz kuće i dozove pomoć.

Potresna priča mlade žene čija je želja da zaštiti svoju decu bila jača od oštrog noža, gubitka krvi i smrti ostaviće sve bez teksta večeras u 19.15 časova u emisiji "Crna hronika" na Kurir televiziji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.