SRAMNO! ADVOKAT NASRNUO NA DECU U CENTRU VLASOTINCA? Mališani mu navodno lupali na prozor
Policija (ilustracija), Foto: Damir Dervišagić

DRAMA

SRAMNO! ADVOKAT NASRNUO NA DECU U CENTRU VLASOTINCA? Mališani mu navodno lupali na prozor

Incident se desio u utorak popodne, a ceo slučaj je, kako je potvrđeno Rešetki u Policijskoj upravi Leskovac

Objavljeno:

Četvoricu dečaka fizički je napao u centru Vlasotinca tridesetogodišnji muškarac, a roditelji maloletnika navode da je u pitanju advokat kome su njihova deca lupala u prozor kuće, piše Rešetka.rs.

Incident se desio u utorak popodne, a ceo slučaj je, kako je potvrđeno Rešetki u Policijskoj upravi Leskovac, prijavljen i o svemu je obavešteno osnovno javno tužilaštvo, koje utvrđuje eventualnu prekršajnu odgovornost.

- U konkretnom slučaju nisu se stekla bitna obeležja nijednog krivičnog dela za koje se goni po službenoj dužnosti i neophodno je nastaviti dalji rad u cilju eventualnog utvrđivanja prekršajne odgovornosti iz oblasti Zakona o javnom redu i miru. Što se tiče samih aktera događaja, o njihovim ličnim i profesionalnim svojstvima, zamenik javnog tužioca nije obaveštavan, a ista i nisu od značaja za ocenu postojanja elemenata krivičnog dela - navodi se u prosleđenom odgovoru nadležnog tužilaštva povodom ovog incidenta.

Prema rečima roditelja, jednom četrnaestogodišnjaku je čovek koji je napao njega i njegove drugove zadao masnicu ispod oka.

Bonus video: Tuča kupaca u marketu

00:44

Tuča kupaca zbog plećke od 400 dinara

(Espreso/Rešetka.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.