ALEKSANDRA SU OTELI ISPRED KUĆE U BORČI: Otmičari IZA REŠETAKA, ali od njega ni TRAGA! (FOTO)
Aleksandar Lazić, Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

otmica u borči

ALEKSANDRA SU OTELI ISPRED KUĆE U BORČI: Otmičari IZA REŠETAKA, ali od njega ni TRAGA! (FOTO)

Lazić je poslednji put viđen u Borči 3. decembra, a policija, Aleksandrova majka i prijatelji započeli su potragu za njim

Objavljeno:

Nestanak Aleksandra Lazića prijavljan je 3. decembra prošle godine, kada se nije vratio iz dozvoljene šetnje, a Više javno tužilaštvo u Beogradu je istragom utvrdilo šta se zaista dogodilo i optužilo je trojicu mladića da su oteli Lazića. Međutim, Lazić još uvek nije pronađen.

- Miloš S. (23), Marko Z. (27) i Aleksa A. (24) terete se za krivično delo otmica za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 18 godina. Svi se nalaze u pritvoru, a optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju - navode iz tužilaštva i dodaju:

Aleksandar Lazić
Aleksandar Lazićfoto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

- Postoji opravdana sumnja da su okrivljeni 3. decembra 2022. godine, oko 14 časova zajedno sa više nepoznatih lica, po prethodnom dogovoru, silom odveli A.L. i zadržali da više od 10 dana, u nameri da njega ili nekog drugog prinude da nešto učini, ne učini ili trpi.

Odveden na nepoznato

Kako se navodi, oni su ga odvezli na nepoznatu lokaciju u pravcu nasipa reke Dunav u Кrnjači, gde ih je sačekalo više NN lica.Tu su A.L. tukli, a potom ga odvezli na nepoznatu lokaciju, gde je i dalje zadržan.

Njegov nestanak je prijavljen policiji 5. decembra.

- Lazić nikada nije pronađen, vodi se kao nestao, a ispituje se da li je živ i koji je motiv otmice mladića - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

Kako je Kurir ranije pisao, Lazić je poslednji put viđen u Borči 3. decembra, a policija, Aleksandrova majka i prijatelji započeli su potragu za njim.

Nada se, da podsetimo, javila 8. decembra kada je policija locirala signal na Aleksandrovom telefonu.

- Intenzivno ga tražimo već danima, a preksinoć je policija došla kod druga kući i obevestila ga da je signal na Aleksandrovom telefonu lociran u blizini njegove kuće, u krugu od dva kilometra - rekao je ranije za Kurir Aleksandrov prijatelj.

Bonus video:

00:56

MITROVIĆ, CEPTER, DŽAJA: Zemunci od otmica uzeli 20 MILIONA EVRA

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.